Integrált Lomilomi masszázs

Az ősi polinéz világ gyógyítóinak egyik eszköze a Hawaii lomilomi. Azt mondják, a Kahunák (polinéz gyógyítók) mind navigátorok leszármazottjai voltak. Ahhoz, hogy az óceánon egymástól nagy távolságra lévő szigetek között közlekedhessenek, néhány különleges képességet kellett kifejleszteniük magukban: a horizonton túlra is láttak és képesek voltak irányítani a hajót az áramlások közepette is. A lomilomiban is ez történik: az áramlásokkal együtt haladva, mégis fókuszban tartva a célt utazunk, legtöbbször kitágítva az addigi horizontunkat. A kezelés célja mindig attól függ, mivel érkezel, mivel érkezik a vendég. Lehet feltöltő, harmonizáló, energetizáló „wellness” masszázs – a meleg, az olaj, a zene mind segíti az ellazulást. Hozhat tisztulást fizikai, érzelmi szinten, hozhat felismeréseket, támogathat abban, hogy szabadon alakíts a saját hitrendszereden, elengedd, ami már nem szolgál és új, építő mintákat építs be az életedbe.

Az integrált lomilomi elnevezés abból fakad, hogy tanárom, Witold Kucharczyk több hawaii-i hagyományvonal technikáit ötvözi tanításaiban. Ezek egy tőről fakadnak, a technikák azonban az egyes gyógyítóknál különbözőek lehetnek. Witek Abraham Kawaii vonalát viszi tovább, ő volt az a Kahuna, aki egyesítette a Hawaii táncot, a Hulát a masszázzsal. Igy jöhet létre az az áramlás a masszázs során, ami behívja az óceán, a víz energiáját, hullámzását.

Az alkaros, olajos masszázzsal a teljes testet kezelem, közben finom, határozott nyújtásokra is nyílik lehetőség. Az arcmasszázzsal egybekötött masszázs 90-120 perc, de a 60 perces kezelés is teljes.

A kezelés elején tradicionális hawaii nyelven áldást mondok, kérem az ősök, a Teremtő áldását a vendégre, a térre, a kapcsolódásra, hívom a víz erejét, a szeretet erejét, és kérem, hogy ezek torzítatlanul, a gyógyító folyamatot támogatva áramolhassanak rajtam keresztül. A kezelés végén felajánlást teszek, szintén hawaii nyelven, ahol minden oldódást, elért eredményt felajánlok a Teremtőnek, minden lény javára. Ez a keret biztonságos, szakrális teret teremt, ahol ki tud bontakozni a szeretet és beindulhatnak az öngyógyító folyamatok.

Ha szeretnéd átélni a polinéz áramlás erejét, szeretettel várlak!
Szőke Karola
Bejelentkezés: 06-70-383-30-04

  • 4123213963
  • 4328578106
  • 4797846539
  • 7033064890