Intuitive life coacing kiegészítve Access bars fejkezeléssel

A coach olyan, mint a sportban az edző, segít túljutni a korlátaidon, hogy elérd személyes céljaidat, és szeretetben harmóniában éld a számodra legjobb életet.

Az intuitív coaching azoknak szól, akik szeretnék az életüket átalakítani, és készek arra, hogy mélyebben, erőteljesebben dolgozzanak, mint a hagyományos coaching folyamatban.
Az intuitív life coaching program segíteni fog abban, hogy eligazodj a saját igazságodban.
Hogy rátalálj arra a hangra, ami a szív hangja, az intuició. Arra a hangra, amely szeretetből ad tanácsot, nem pedig félelemből.

Egy személyre szabott program, egy olyan struktúra, mely támogat és megtart a célod felé vezető úton.
Ezen az úton együtt dolgozunk a lélekközpontú célok meghatározásában. Együtt használjuk intuiciónkat, hogy beazonosítsuk a blokkokat és a hiedelmeket. Segítek Neked új hitek, történetek, gondolkodásmódok, szokások és viselkedési minták létrehozásában.

A célod felé vezető út egy olyan kalandtúra, amely során megerősödik benned az igazság és az önismereti önbizalom. Én olyan leszek, mint egy túravezető, aki kivezet kavargó gondolataid sűrűjéből, hogy végre hazatalálj, és megpihenj egy olyan helyen, ami teljes harmóniában van veled.

Minden munkamenet érdekes, erőteljes, hatásos és felemelő lesz.

Minden alkalommal kaphatsz egy ACCESS BARS kezelést is.

Mi is az az ACCESS BARS?

A fejünkön 32 pont található, melyek gyengéd érintésével el tudjuk engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket és érzelmeket, amelyeket életedben fontosnak tartottál és eltároltál. El tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadására.
Ezek a pontok tartalmazzák azokat a nézőpontokat, gondolatokat, hiteket, hitrendszereket, igazságnak vélt hazugságokat, amelyeket életed során eltároltál, befixáltál.

Amikor a ,,bárjaidat futtatják” az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy a nézőpontok és hitrendszerek, viselkedési minták, amelyeket gyerekkorod óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek.
Ez a kezelés hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életed minden területén.

Ez nem egy hagyományos kézrátételes gyógyítás, ahol energiát adunk, ezt a te tested csinálja, mi csak megengedjük neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelemrendszereket, nézőpontokat, amik már nem járulnak hozzá az életedhez, sőt megakadályoznak.

A kezelés a masszázs ágyon fekve, egy pihentető folyamat, aminek során a fejen lévő pontokat érintjük, amely bizonyos életterületre hatással van. A kezelés az adott életterülethez kapcsolódó hitrendszereket, korlátozó gondolatokat, hozott mintákat, poszttraumás stresszt feloldja. Legtöbb korlátunknak nem is vagyunk tudatában, viszont teljesen megakaszthatja az életünk könnyed áramlását.

MIBEN SEGÍTHET NEKED AZ ACCESS BARS KEZELÉS?

  • oldódnak az energetikai, mentális, érzelmi és fizikai blokkok
  • az összezavarodott gondolatok kisimulnak
  • segít összeszedettnek és koncentráltnak lenni az életben
  • csökkenti a stresszt
  • gyerekeknek segít a tanulásban, hogy könnyedén teljesítsenek
  • fokozza az életkedvet, örömöt könnyedséget
  • segít a fizikai, mentális, érzelmi egyensúly megteremtésében

HOGY AZ EGÉSZ ÉLET KÖNNYEDÉN, ÖRÖMMEL ÉS RAGYOGVA ÁRADJON FELÉD!

Minden munkamenet érdekes, erőteljes, hatásos és felemelő lesz.

Alkalmak: 6 x 90-120 perc egy / két heti gyakorisággal.
E-mailen, messengeren támogatást adok számodra az egész coaching folyamat ideje alatt.

Keress bátran messengeren vagy telefonon!
Szeretettel várlak: Takács Ottília
Mob.: 06705133905