Kezdő Hastánc

Ez a nagyon régi hagyományos táncforma tele van élettel, finomsággal, harmóniával és erotikával. Lehet önmagadnak is táncolni, hogy találkozhass a saját valódi természeteddel, és táncolhatsz másoknak is, hogy gyönyörködtesd a körülötted lévőket. A hastánc egy csoda, amiben magadban és a másikban is gyönyörködhetsz, és felfedezheted az erőt, a szépséget és az egészséget.
A hastáncot nők és férfiak is táncolhatják, mindenképpen jótékonyan hat a belső szervekre, a nemi működésre, a szexuális energiák megfelelő áramlására, a női részünk őszinte megélésére. Blokkjainkat képes kioldani, életkedvünket növelni, boldogsághormonjainkat szaporítani.
Táncolásához nem kell semmiféle speciális képesség, csupán kedv, hogy elkezd. Nálam befele figyelünk elsősorban, tükröt sem használunk egyenlőre, hogy ne vonja el a figyelmed a megéléstől. Ha már megtaláltad a belső, természetes, örömteli mozdulatainkat, akkor fogunk csak később akinek van kedve tükör elé állni, és korrigálni. Bármilyen korú vagy alkatú vagy, bátran gyere és próbáld ki!

Kinga