LEMangURIA szabadtánc

LEMangURIA szabadtánc, lélektánc foglalkozás

Neked mit jelent pl. a remény?
Biztosan meg tudnád fogalmazni a gondolataid, érzéseid, tapasztalataid alapján.
Vajon hogyan mozdulnád, hogyan táncolnád meg a reményt?
A leírt definíció vagy a mozdulat lenne az igaz? Melyik vagy Te?
Vajon a szavaid által, vagy a mozgásodon keresztül lenne érthetőbb mások számára az, ami igazán benned van?

Az út nem mindig könnyű, de hiszem azt, hogy lehetőségünk van szenvedések nélkül is fejlődni, hogy megérdemeljük, hogy élvezzük az élet adta csodákat. Ehhez lépéseket kell tennünk.
A LEMangURIA foglalkozások remek alkalmak erre. A táncmunkák tágítják a komfortzónát. Ha minden lépésedet egy biztonságos, támogató, szeretettel teli csapat és tanító kíséri, akkor sokkal könnyebben lehet haladni, „meglépni” olyat, amire azt hittük nem vagyunk képesek.

Csakis olyan mozdulatot tudunk tenni, ami már bennünk van. Van, amikor szárnyalunk, van, amikor teljesen mozdulatlanokká válunk. Egy zene, egy konkrét érzés, fogalom, tulajdonság megtáncolása mind-mind más. A válasz azonnal ott van, mert megmutatja a mozdulatunk, így akaratlanul is észrevesszük, megértjük működésünket, megismerjünk magunkat.
A mozgáson keresztül a bennünk lévő láthatatlan láthatóvá válik.
A LEMangURIA egy nagyszerű önkifejező, önismereti és fejlesztő módszer.

LEMangURIA foglalkozás a gyakorlatban:
A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni. Tánctudásra, előképzettségre, partnerre, cipőre nincs szükség. Kényelmes ruhában érdemes lenni, amiben a földön is lehet táncolni. Legtöbbször csukott szemmel mozdulunk, ami segíti a befelé figyelést. A foglalkozás nagy részében feladatok vannak, de ezek nem a lépéseket, mozdulatokat határozzák meg, mozgásunk teljesen szabad.
Az órán mindig az aktuális csoporthoz igazodó táncmunkák vannak, melyek lehetnek egyéniek, párosak vagy csoportosak. A közös feladatokat, a mozdulatainkban tapasztalt érzéseket, élményeket általában meg is beszéljük.

Vizet és nyitottságot hozz magaddal!
Szeretettel várlak!
Judit


Az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni az órára:

Bejelentkezés