Metamorf masszázs Melindával

Szeretettel ajánlom a metamor masszázs csodálatos, felszabadító technikáját.

A metamorfózis a görög nyelvből ered. Jelentése: átalakulás egyik formából a másikba,átváltozás,formaváltoztatás.

Az életünk folyamán számos tapasztaláson megyünk át, amely alapfeltétele a fejlődésünknek.
Ezek a megtapasztalások azonban nem mindig múlnak el nyomtalanul és érzelmi lenyomatokat,blokkokat tudnak képezni testi,lelki szinten bennünk.

A metamorf masszázs speciális lágy érintésekkel oldja az előző életekből áthozott tudattalan hátráltató elakadásokat, a magzati korban kialakult traumákat, és a jelen életből hozott érzelmi sérüléseket.Ezek a lelki blokkok akadályozzák az energiaáramlást és egy idő után energiahiány lép fel,ami kihat a mindennapi életünkre.
Lelki szinten gátlásokat,félelmeket,depressziót,pánikbetegséget,önbizalomhiányt,ticket és még számtalan tünet megjelenési formáját tapasztalhatjuk meg az életünkben.

A megfelelően alkalmazott finom érintések során a gerinc reflexpontjait érintve a lábfej belső részén, a kézfejen és a fejen keresztül felszabadítjuk az érzelmi elakadásokat.
Az érintés által keletkezett energiahullám kilöki ezeket a testből, és helyét egy felszabadult könnyed,békés érzés veszi át.
Megindul a leki blokkok feloldása és egy új átalakító pozitív úton indulhatunk el,ahol újra megtaláljuk a bennünk lakó békét,nyugalmat,szeretetet és biztonságot.

Az átalakító tapasztaláson gyermektől a felnőtt korig bárki részt vehet,mindenki számára biztonságot nyújtóan használható.

Aki szertné hazavinni ezt a csodás átalakító érintő masszázst, az egy 1 napos kurzus keretein belül megtanulhatja és családja legnagyobb örömére az otthonukban is használhatja. Az elsajátításhoz semmilyen előképzettség nem szükséges.

Szeretettel várlak ha szeretnéd megtapasztalni vagy megtanulni ezt a felemelő érintést.

Bejelentkezés:
Huber Melinda
Metamorf Instruktor
+36706008988