Illóolajos Női Jóga Alexával

Mitől női jóga a női jóga?
A jóga gyakorlás során többek között olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek megelőzik és jótékony hatással vannak a különböző női problémákra, vagy akár betegségekre is. Legyen szó rendszertelen menstruációról, endometriózisról, PCOS-ről, PMS-ről, györcsös, fájdalmas menstruációról, indokolatlan (és nem indokolatlan) feszültségről, termékenységről, a hormonrendszer kiegyensúlyozásáról, vagy éppen az önbizalomról, önszeretetről, elengedésről, életvidámságról, rengeteg női témát érintünk.

A túlhajszolt, stresszes életmódunkkal sok egészségügyi problémát idézünk elő magunkban a nőiségünk és havi ciklusunkhoz való helytelen hozzáállásunk miatt.
A ciklusunk alatt energikus és kimerült, életvidám és feszült napok váltogatják egymás. Kiemelt figyelemmel és tisztelettel kellene fordulnunk önmagunkhoz, hogy a mindennapokban meg tudjuk tapasztalni a harmónia állapotát. Ebben segít a női jóga.

Mindemellett a jóga óráimon különböző hatású terápiás illóolajokat alkalmazok a teljes ellazulás és wellness élmény érdekében, amelyből mindenki kap az órákon.

Gyere és próbáld ki!
Alexa
Tel: +36 30 544 8023

Végzettségem:
Body ‘n’ Soul Wellness Academy – Női Jóga Oktató


Az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni az órára:

Bejelentkezés