Önismeretjóga csoport

Párbeszéd a testtel és a lélekkel

Az önsimeretjóga folyamatának lényege az egyéni pszichés és családi egyensúly visszaállítása a test finom jelzéseinek segítségével.

– személyre szabott, regeneratív jógagyakorlatokból
– személyes konzultációkból

A jóga gyakorlása gyógyírt ad a testi fájdalmakra és a testben elraktározott traumákat oldja. A rendszeres gyakorlást otthoni feladatok. Az a folyamat, ahogy a jótékony jógagyakorlás hatására a testi tünetek javulnak, egy olyan pozitív tapasztalatot ad, ami a személyes és családi problémák megoldásához is erőt és mintát ad.

A gyakorlást kiegészítő személyes konzultáció egy olyan terápiás beszélgetéssorozat, ahol felszínre kerülnek a romboló családi kapcsolatok és a tünetet okozó rossz beidegződések.

Az önismeretjógát azoknak ajánlom, akik egyszerre szeretnének gondoskodni a testük és a lelkük egészséges egyensúlyáról és szeretnének rálátni önmaguk működésére és javítani azon.

Önismeretjóga csoport

A csoportos önismeretjógán közös jógagyakorlást önismereti beszélgetőkörök egészítik ki. A beszélgetésen felszínre kerülnek az egyéni élettörténetek, elakadások és azok generációkon átívelő mintázatai.

Minden résztvevő, a testi adottságaihoz igazodó egyéni gyakorlatsort kap, amely segít megérteni és feldolgozni a múltbéli testi-lelki sérüléseket. A csoport tagjai elsajátítják egymás gyakorlatsorát, megosztják egymással a felmerülő testi és lelki érzéseket, így támogatják egymást a felismerésekben és a megoldások keresésében.

A jógacsoport zárt és bizalmas! Lehetővé válik, hogy megosszuk egymással érzéseinket, tapasztalatainkat. A közösség egymás iránti elfogadása megnyugtatóan hat mindenkire. A belső csend ihletet ad és kirajzolódnak a megoldási lehetőségek.

Felépítése:

● Megelőző találkozás: Minden jelentkezőt személyesen meghallgatok: élethelyzet, testi-lelki állapotfelmérés alapján állítom össze a csoportot.
● 1-7 alkalom: A csoporttagok mindegyike lehetőséget kap arra, hogy elmondja nehézségét – testi tünetét, melyre egy-egy gyakorlatsort állítok össze.
● Saját gyakorlatsor – otthoni gyakorlás.
● Közös gyakorlás, annak érzeteinek megbeszélése.

Jelentkezés és bővebb információ:
dr. Bátory Zsófia
önismeretjóga – és család konzulens
Telefon:+36205971590
Saját weboldalam
E-mail: yoga@bzsofiayoga.com