Shiatsu masszázs

A Shiatsu egy olyan kezelés mely ruhában, a földön egy matracon fekve történik, lágy érintésekkel, ringatásokkal, nyújtásokkal ellazít egy olyan mélységbe, ahol már nem küzdünk gondolatainkkal, és ebben az ellenállásokól mentes állapotban életenergiánk képes felszabadulni és az öngyógyítás folyamata beindul. A gondolatoktól letisztult tudat állapotban mélyebb magunkra lelhetünk.
Ajánlom annak is aki egy frissítő, megnyugtató, összerakó masszázs-élményben szeretne részt venni és mély belső csenddel távozni!
És ajánlom annak is aki konkrét fizikai problémával, tisztázandó élet helyzettel, feldolgozandó érzelmekkel jön, akár egy-kétszeri alkalommal akár terápiásan hosszabb ideig!
A Shiatsu a Hagyományos Kínai Orvostudományra és ősi japán masszázs technikákra épül, dolgozik a testben futó energia vonalakkal/meridiánokkal és pontokkal, a testben lévő öt elemmel és ahhoz tartozó szervekkel és érzelmekkel, használ nyújtásokat, ringatásokat és kötőszöveti technikákat.
A kezelésben a zen gyakorlás által kapott tapasztalásokat integrálom ezért a fókusz a légzés felszabadításán, az energia és mély szöveti feloldáson van, célja pedig egy tágasabb tiszta tudat megtapasztalása. Kezelés részét képezi egy Shiatsu-szemléletbeli diagnózis (nem orvosi!) és életmód tanácsadás is, otthon végezhető gyakorlatokkal, technikákkal!

Dalma
Bejelentkezés: +36204193745