SzínTér Tanácsadás – Egyéni családállítás

A módszer alapja a Bert Hellinger nevéhez fűződő Család- és Rendszerállítás és az AuraSoma® Színfilozófia.

Ezzel a technikával feltárjuk elakadásainkat, programjainkat, a bennünket tudattalanul mozgató energiákat. Ezekre rálátva, megoldást találhatunk a tovább lépéshez, a változtatáshoz, megkönnyíthetjük hétköznapi életünket. A közös munka során nem csak tudatos szinten, hanem a tudatalattiban is történik változás.

A munkánkat a színek segítik. Általuk kapunk betekintést abba, hogy merre szeretnénk haladni, mi az, ami gátolja ezt a haladást és most éppen hol tartunk ebben a folyamatban. Ezeket közösen megbeszéljük, majd a színeket a térben felállítva elkezdjük a tudatalattival folytatott munkát, a saját információs mezőnkben. Egy találkozás alkalmával több tudatalatti blokk is feltárulhat, melyek édesanyánk, vagy édesapánk hitrendszereiből, mintáiból alakulhatott ki. Ezeket a blokkokat feltárjuk, oldjuk, majd tudatosítjuk, hogy van választásunk más működést alkalmazni a saját életünk során.

Egy ilyen kapcsolódás másfél, két órát vesz igénybe. A módszer hatására jelentős változás indulhat be az életünk különböző területein.

Abban tudok segíteni, hogy elindítjuk az irányt, az útra már neked kell rálépni és neked kell járni rajta.

Várlak szeretettel és értő figyelemmel!
Bábel Andrea
Bejelentkezés:+36303469965