Szívfény érintés

„A Szívfény egy látomás, amit egy magasabb világból hozunk le ide a földre.
A Szívfény egy érzés, ami által egy emlék ébred fel a lelkünkben.
A Szívfény egy érintés, amin keresztül a szeretet lágy érzése ébreszti fel a testünket erre az érzésre. 
A Szívfény egy hang, amely a lelkünk hangja és ha ezt meghallod, onnantól megváltoztatja az egész életedet.
A Szívfény felébreszti benned, hogy ki vagy valójában.

Általa megtalálod igazi Önmagad. Igazi Önmagad – hogy Te egy csodás lélek vagy itt lenn emberi testben. 
A Szívfény egy híd az Égi és a Földi világ között.
Ez a SZIVFÉNY.” – Bartha Erika

Sokszor megkérdezik tőlem, hogy mi az a Szívfény.  Ilyenkor mindig ráébredek, hogy szavakkal a legnehezebb megfogalmazni, hiszen a Szívfény egy energia, egy életmód, amit érezni és élni kell!
Szívfényesnek lenni annyit jelent, hogy leteszem a voksom amellett, hogy az életemet jobbá, boldogabbá, örömtelibbé, szeretettel telibbé teszem, mert szeretem magam és tudom, hogy mindezt megérdemlem.

​Maradva a szavak szintjén, a Szívfény ébresztés egy lélekemelő, önismereti módszer, ami egy csodálatos, 7. dimenziós, nagyon tiszta rezgésű szeretetenergiával dolgozik. Sok benne a finom érintés, simogatás, cirógatás, ringatás, amire oly nagyon éhezik a test és a lélek. Maga az energia jelenléte is már olyan, mintha egy nagy szeretetburokba kerülnénk és ezt támogatja a finom érintéses technika, ami a szeretetrezgést indítja be a szervezetünkben, aktiválja a szívcsakránkat és a szeretetre való nyitottságunkat.

​A Szívfény megmutatja mit tegyél ahhoz, hogy fizikai, lelki és szellemi szinten ébredjen fel a testedben sejtszinten az egészség. A Szívfény egy olyan lélekvilágba visz, ahol felébredsz a szeretet magasabb rezgésére.

​Elfogadott dolog, hogy az emberek sportolnak, jógáznak, masszázsra járnak, mert az jó a fizikai test egészségének. Ha hiszünk a test – lélek – szellem egyensúlyának fontosságában, akkor legalább olyan fontos, hogy foglalkozzunk a lelkünkkel és a szellemünkkel is; a Szívfény ez esetben nevezhető a lélek “masszázsának”.

Miért jó az nekünk, ha szeretetrezgésben vagyunk?
Azért, mert ebben a rezgésben képesek vagyunk könnyebben, gyorsabban, szeretettel telibben megoldani a problémáinkat, feltárni önmagunkat és segít abban, hogy tudatosabban éljünk és nehéz helyzetben is meg tudjuk tartani az egyensúlyi állapotunkat.

​Nincs olyan ember ezen a föld-kerekségen, akiknek ne lenne valamilyen (tudatos vagy mélyebb tudati rétegben) lelki problémája, akár testi folyamata, önbecsülés hiánya, félelmei, függősége, szeretetlenség érzése, nehéz emberi kapcsolatai és sorolhatnám a végtelen listát.

A Szívfény energia egy olyan támogató energia, ami megemeli az emberek szeretet rezgését, ezáltal redukálva a félelmeiket, hiszen a félelem ellentéte a szeretet. Amikor szeretet állapotban vagyunk, nem tudunk félni. Ennek köszönhetően kiváló lehet a technika félelmek redukálására, fóbiák, pánik rohamok kezelésére, akár öngyilkossági hajlam kezelésére is, hiszen erősíti az emberben az önmaga iránti szeretetet, ami kulcsfontosságú az életünk során.

​Segít továbbá felszínre hozni olyan érzelmi lenyomatokat, sérüléseket, amiket gyermekkorból, magzati korból vagy akár előző életekből hozunk és melyeket nagyon mélyen leraktároztunk az auránkban és a testünkben. Az auránkban, a minket körülvevő energia burokban ezek olyanok, mint a viharfelhők a szép tiszta égen. Csak halmozzuk benne a lelki sérüléseinket, sérelmeinket és egyszer csak “kitör a vihar”, ami ez esetben egy fizikai betegség is lehet. A rendszeres használat ezért segíthet a megelőzésben, hiszen a fizikai tüneteket mindig megelőzi egy az aurában már megjelenő energetikai blokk, amit ki lehet tisztítani, mielőtt a fizikai tünet szintjére kerülne.

​A technika alkalmazása többnyire fekvő állapotban, relaxáló zenére történik. Egy igazi kényeztetés. Alapvetően egy nonverbális technika, bár van 1-2 típus, amiben a beszélgetés is szerepet kap, de ott sem a hagyományos módon. Természetesen a folyamat része, hogy alkalmazása előtt és után átbeszéljük a problémákat, tapasztalatokat. Nemcsak a fizikai testtel dolgozunk, hanem a nagyon finom energiatesttel, az aurával is, mely testünket láthatatlanul ugyan, de körülveszi.

KINEK SEGÍTHET A SZIVFÉNY KEZELÉS?

​A Szívfény alkalmazása relaxáló, megnyugtató így bárki számára igazi kényeztetés, töltekezés, amitől jobban érezheti magát.
Egyensúlyi állapotot teremt testi és érzelmi szinten.
Akinél már konkrét problémakör van, ott a különböző technikák tárházából válogathatunk, hogy a nehézséget minél hatékonyabban közelíthessük meg és segítsük a megoldását.
A Szívfény energia alkalmazása után még 5 napig tisztítja és tölti az aurát. Egy nagyon kellemes egyensúlyi állapotot hoz létre, mely közérzet javulást, és az esetleges tünetek enyhülését, megszűnését is eredményezheti A vendégnek nincs más dolga, mint feküdni a masszázságyon, kikapcsolni a külvilágot, és élvezni az “angyalok simogatását”.

Néhány példa a teljesség igénye nélkül, amiben segíthet a Szívfény energia?

– félelmek (fóbiák, pánik rohamok)
– termékenységi, meddőségi problémák lelki oldása
– emberi kapcsolati problémák  (párkapcsolat, szülő – gyermek, főnök – beosztott kapcsolat stb.)
– önszeretet hiány, önbizalom és önértékelési probléma
– haldoklókat előkészíteni az átlépésre és segíteni a lelki folyamatait
– gyermekeknél iskolai stressz, tanulási problémák
– függőségek oldása, legyen az drog, alkohol vagy bármi más
– megnyílt spirituális képességek kezelésének segítése
– támogatás gyász, vagy elengedés folyamatában levőknek
– stb…

Szívfény ébresztők a Body & Mind Stúdióban:

Gyenes Anikó +36304011022
Sándor Anikó +36305224151
Sándor Tamás +36305727239
Bodzsár Andrea +36207756467