Transzcendentális Metamorf Érintés

A Transzcendentális Metamorf Érintés egy egyedülálló kezelési módszer, több módszer összekapcsolása, melynek célja, hogy a lehető leghatékonyabban és legmélyebben hatoljunk be az energetikai blokkokba a teljes feloldásuk érdekében, hogy a test,- lélek, -szellem egysége helyre állhasson.
A kezelés egy nagyon tiszta, magas frekvenciájú szeretet energiával történik.

Az első rész, egy speciális energiakezelés, egy finom érintéses technika, ami a szeretet rezgést indítja be a szervezetünkben, aktiválja a szívcsakránkat és a szeretetre való nyitottságunkat. Kiegyensúlyozza és megerősíti a szív energetikai mezejét.
Segít megszüntetni az energetikai blokkokat, amelyek gátolják az érzelmek szabad áramlását és a szeretet befogadását. A kezelés során megerősítjük a szívcsakrát és harmonizáljuk az energiák áramlását.

A második rész egy speciális blokkoldó technika, melynek célja az, hogy a jelenlegi lelki-érzelmi-energetikai állapotunk gyógyuljon, alakuljon át, kezelésről-kezelésre a teljesség állapota, az örömteli harmónia felé.
A gerinc reflexpontjait érintve stimuláljuk a gerincet és a közvetlenül mellette futó fő energiavezetéket. Ezáltal hatva az idegrendszerre, és azon keresztül az agyunk nyúltagyi részén lakó tudatalattira is, ahol minden trauma, lelki fájdalom, sérülés elraktározódik.
A speciális pontokon és a meridiánokon végzett gyengéd érintések segítik az energetikai blokkok feloldását és az életenergia szabad áramlását a testben.

Ez a mély és összetett kezelés lehetőséget nyújt a test és lélek teljes regenerálódására, az energiák szabad áramlásának biztosítására, valamint a belső békéhez és harmóniához való visszatalálásra.

A kezelés kiegészítő terápiaként is hatékony különféle egészségügyi és érzelmi problémák kezelésében, valamint segít az önismeret és a tudatosság növelésében.
Egy mély, szellemi és érzelmi szinten ható élmény, amely segít az egyensúly és a harmónia visszaállításában az élet minden területén.

Legfontosabb hatásai:

 • Segít ellazítani a testet és az elmét, ezáltal csökken a stressz és szorongás
 • Enyhíti vagy megszünteti a pszichoszomatikus tüneteket
 • Hatékony segítség a viselkedészavarok, iskolai stressz, tanulási problémák esetén
 • Enyhíti a testben jelentkező fájdalmakat és diszkomfortot
 • Segíti az energiák szabad áramlását és az energiamezők egyensúlyban tartását
 • Segít feloldani a blokkokat és az érzelmi terheket.
 • Segít az önbizalom és önelfogadás megerősítésében
 • Segíti az életenergia növelését és az életerőnk visszanyerését
 • Fokozza az általános jólétet
 • Segíti az alvási problémákat és segíthet az életutak tisztázásában is.
 • Különösen ajánlott azoknak, akik elakadást éreznek az életükben, akiknek nehézségeik vannak a változással és az elfogadással, valamint
 • azoknak akik szeretnének spirituálisan is fejlődni.

A módszer gyengéd, de nagyon hatékony. Bárkinél alkalmazható, akár időseken és kisgyermeken is…

Szeretettel várlak!
Bodzsár Andi
06207756467
bodzsarandrea.hu