2023-02-18. – Egymásra hangolódva – párkapcsolati önismereti nap

Volt már úgy, hogy azt érezted, bárcsak olyan lenne minden, mint a kapcsolatunk elején? Ha a válaszod igen, valószínű, hogy teszel is érte, például elmentek azokra a helyekre, amik kedvesek számotokra, ugyanabban az étteremben vacsoráztok, előveszitek a régi filmeket, mégsem érzed ugyanazt.

Idézd fel, mit tettél akkor, a kapcsolat kezdetén?
Akármivel is töltöttétek az egymásra szánt időt, az sokunkban valószínűleg közös, hogy új élményeket éltetek át együtt.
Erre invitálunk Téged, Titeket. Csináljatok együtt új dolgokat, tanuljatok, fejlődjetek együtt. Csodálkozzatok rá együtt ismét a világra, leginkább egymásra. Lassuljatok le, mélyüljetek el egymásban.

A Body & Mind csapata egy egész napos programmal készül Nektek.
Lesz benne önismeret, szerelem eszenciái, játék, meditatív hangfürdő és a teljes feltöltődés érdekében a napot egy szabadon választható kezeléssel, masszázzsal (szívfény kezeléssel, lomilomi masszázzsal, metamorf masszázzsal vagy craniosacralis terápia) zárjátok. A kezelések kiosztása jelentkezés sorrendjében történik, a rendelkezésre álló kapacitás mértékéig.

Helyszín: Body & Mind Stúdió
Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.
Kezdés: 10:00
Kapu nyitás: 9:40
Háziasszony: Vargáné Gyenes Anikó | +36304011022

Program díja:
Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy felmérjük, melyik kezeléssel, masszázzsal zárnád a napot.

– A Craniosacralis terápia egy rendkívül gyengéd, anatómiai és neurológiai alapokon nyugvó technika, a testünkben lévő szöveti feszültségek, lelki blokkok oldása révén segíthet a testi-lelki problémákon. A kezelés ruhában, kezelőágyon történik, hossza kb. egy óra.
– A Lomilomiban a tánc, az érintés és a tiszta szereteten alapuló, erős polinéz szellemi hagyomány találkozik, amit öröm adni és kapni is.
– A Szívfény egy érintés, amin keresztül a szeretet lágy érintése ébreszti fel a testünket erre az érzésre. Egy tudatos kapcsolat a tested és a lelked között.
– A Bach-virágesszenciák lehetővé teszik személyiségednek, hogy hozzáférjen Valódi Lényéhez. Egyfajta katalizátorként működik, mivel oldja a blokkokat, legyen az érzelmi vagy mentális. Segít feldolgozni a negatív élményeket, és azok elengedésére ösztönöz. Támogatja a szellemi és az érzelmi fejlődést, lebontja a hozott vagy szerzett traumákat.
– A Metamorf kezelés egy speciális lelki blokkoldó technika. Lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, így hatva az idegenrendszeren keresztül a tudatalattira. Az érintések által keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, ezzel felszabadítva energetikai rendszerünket.

A programban résztvevő kollégák:

  • Vargáné Gyenes Anikó
  • Nyuzó Andrea
  • Szombati Zsolt Szilvió
  • Szőke Karola
  • Bodzsár Andrea
  • Sándor Anikó

A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!