Intuitive life Coacing és Acces bars kezelés a Body & Mind Stúdióban

INTUITIVE  LIFE COACING KIEGÉSZÍTVE ACCESS BARS FEJ KEZELÉSSEL TAKÁCS OTTÍLIÁVAL itt a BODY & MIND Stúdióban!

A coach olyan mint a sportban az edző, segít túl jutni a korlátaidon, hogy elérd személyes céljaid és szeretetben harmóniában éld a számodra legjobb életet. Az intuitív coaching azoknak szól, akik szeretnék az életüket átalakítani és készek arra, hogy mélyebben, erőteljesebben dolgozzanak mint a hagyományos coaching folyamatban. Az intuitív life coaching program segíteni fog abban, hogy eligazodj a saját igazságodban.

Rátalálj arra a hangra ami a szív hangja, az intuició. Arra a hangra amely szeretetből ad tanácsot nem pedig félelemből.

Egy személyre szabott program, egy olyan struktúra mely támogat és megtart a célod felé vezető úton.
Ezen az úton együtt dolgozunk a lélekközpontú célok meghatározásában.  Együtt használjuk intuiciónkat, hogy beazonosítsuk a blokkokat és a hiedelmeket. Segítek Neked új hitek, történetek, gondolkodásmódok, szokások és viselkedési minták létrehozásában.

A célod felé vezető út egy olyan kalandtúra amely során megerősödik benned az  igazság és az önismereti önbizalom. Én olyan leszek mint egy túra vezető aki kivezet kavargó gondolataid sűrűjéből, hogy végre haza találj és megpihenj egy olyan helyen ami teljes harmóniában van veled.

Minden munkamenet érdekes, erőteljes, hatásos és felemelő lesz.
Minden alkalommal kaphatsz egy ACCESS BARS kezelést is.

Mi is az az ACCESS BARS?

A fejünkön 32 pont található melyek gyengéd érintésével eltudjuk engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket és érzelmeket amelyeket életedben fontosnak tartottál és eltároltál. El tudod engedni mindazt ami miatt képtelen vagy az el és befogadására.

Ezek a pontok tartalmazzák azokat a nézőpontokat, gondolatokat, hiteket,” hitrendszereket, igazságnak vélt hazugságokat amelyeket életed során eltároltál befixáltál.
Amikor a ,,bárjaidat futtatják” az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy a nézőpontok és hitrendszerek, viselkedési minták, amelyeket gyerekkorod óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek.

Ez a kezelés hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életed minden területén.

Ez nem egy hagyományos kézrátételes gyógyítás, ahol energiát adunk, ezt a te tested csinálja, mi csak megengedjük neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelem rendszereket nézőpontokat amik már nem járulnak hozzá az életedhez, sőt megakadályoznak.

A kezelés, a masszázs ágyon fekve, egy pihentető folyamat, aminek során a fejen lévő pontokat érintjük, amely bármely életterületre hatással van. Bármely életterülethez kapcsolódó hitrendszereket, korlátozó gondolatokat, hozott mintákat, poszttraumás stresszt feloldja. Legtöbb korlátunknak nem is vagyunk tudatában, viszont teljesen be akaszthatja az életünk könnyed áramlását.

MIBEN SEGÍTHET NEKED AZ ACCESS BARS KEZELÉS?

  • oldódnak az energetikai, mentális, érzelmi és fizikai blokkok
  • az összezavarodott gondolatok kisimulnak
  • segít összeszedettnek és koncentráltnak lenni az életben
  • csökkenti a stresszt
  • gyerekeknek segít a tanulásban, hogy könnyedén teljesítsenek
  • fokozza az életkedvet, örömöt könnyedséget
  • segít a fizikai, mentális, érzelmi egyensúly megteremtésében

HOGY AZ EGÉSZ ÉLET KÖNNYEDÉN, ÖRÖMMEL ÉS RAGYOGVA ÁRAD FELÉD! 

Minden munkamenet érdekes, erőteljes, hatásos  és felemelő lesz.

Alkalmak: 6×90-120 perc egy / két heti gyakorisággal.

E-mail, messenger támogatást adok számodra az egész coaching folyamat ideje alatt.

Keress bátran messengeren vagy telefonon.
Szeretettel várlak: Takács Ottília

T.sz. 06705133905


Olvass tovább!