Mindig megengedheted magadnak!

A tiszta ivóvíz az egyetlen élelmiszer, amely semmi mással nem pótolható, az emberi élet nélkülözhetetlen feltétele. Stúdiónk konyhája víztisztító berendezéssel felszerelt. Mi nem támogatjuk a műanyag palackok által okozott környezetszennyezést, ezért sem árultunk korábban sem palackos üdítőket. Hozd magaddal üresen a palackodat, vagy csak fogyassz nálunk egy pohár friss vizet ha mozogni, masszázsra vagy tanfolyamra érkezel, hiszen a tiszta víz fiatalon tart, segít a koncentrációban és szépít!
Ha a vízháztartás egyensúlya megbillen, csökken a vízfelvétel, vagy a szervezet több folyadékot veszít, mint amennyit felvesz, az kiszáradáshoz vezet. A dehidratáció jellemző tünetei lehetnek a száraz nyelv és nyálkahártyák, aláárkolt szemek, hűvös végtagok, sápadt bőr és a csökkent vizeletmennyiség. Megfelelő vízfogyasztás mellett azonban lassulnak az öregedési folyamatok, nem tudnak lerakódni a salakanyagok, a vér megfelelően híg marad, és a fizikai és a szellemi teljesítőképesség sem szenved kárt. Ha azonban a testtömeg folyadéktartalmának 5%-át elveszítjük, akkor a munkaképesség akár 30%-kal is csökkenhet.
Egy felnőtt embernek naponta körülbelül 2-3 liter folyadékra van szüksége, amelyet részben folyadékfogyasztással – 1,5-2 liter -, részben a táplálkozás során magas víztartalmú ételekkel – levesek, főzelékek, zöldségek, gyümölcsök – kell fedezni.
Szeretettel várunk a Body & Mind stúdióban!
Anikó & Tomi és a ház teljes csapata.

Olvass tovább!