Mit tartok csodálatosnak a pilatesben? – Bábi Anna

Mit tartok csodálatosnak a pilatesben (és mellesleg MINDEN sportban)? Az edzők hozzáállását.

Hihetetlen, hogy mindenki bele viszi szívét- lelkét, saját jellemét. Nagyon sok edzőnél és sokféle edzésen voltam már és sosem volt ugyanolyan. Már egészen kicsi gyerekként felnéztem rájuk és álmodoztam arról, hogy milyen lehet ezzel foglalkozni…. és ez az álom tavaly vált valóra és azóta imádom minden pillanatát. Bevallom őszintén, rettegtem attól hogyan fogom összeállítani az órákat, hogyan fogok tudni segíteni az embereknek, hisz már akkor éreztem milyen felelősség van a kezemben.

Azért jönnek hozzám, hogy az ÉN idejüket nálam töltsék és megosszák velem. Ez számomra hihetetlen és csodálatos. Sok pilates edzőnél megfordultam már, mindig megmutatkozik az, hogy ezt csak teljes erőbedobással lehet csinálni. Minden órámra felkészülök mentálisan is, átérzem a felelősséget, mégis imádom. Úgy érzem, kialakult a saját stílusom, ahogy felépítem az órákat viszont, ami szintén lenyűgöz az, hogy ez folyamatosan alakul, mindig több leszek 1-1 új edzőnél eltöltött óra után, a fejlődés nagyon fontos számomra! Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád azt a fajta pilatest, amit én tartok (az alapelvek mentén természetesen), akkor várlak az órámon.

Bejelentkezni a honlapunkon lehetséges az órarendnél! fontosnak érzem azt megemlíteni, hogy ha van lehetőségetek, akkor ne döntsetek egy óra után, gyertek el többször és meg fogjátok érezni ennek a csodálatos sportnak a szépségeit!

Bábi Anna


Olvass tovább!