4 napos Body & Mind stúdió tábor Tápiószecsőn a Vesta Hotelben

4 nap igazi testi-lelki feltöltődés, ezernyi színes programmal, élménnyel. Ez a csapatépítő hétvége nem csak a stúdiónk vendégeinek szól, hanem mindenkinek, akik még nem ismernek minket. 🙂 Lehet jönni baráttal, barátnővel, családdal, vagy akár egyedül is. A tábor célja, hogy kiszakadjunk a hétköznapok forgatagából, eltávolodjunk a mindennapok stesszes élethelyzeteitől, közelebb kerüljünk önmagunkhoz, jobban megismerjük testünket, lelkünket.

Mindezekhez segítségül lesz a Body & Mind stúdió oktatói csapata, és a hasonló gondolkodású, szeretetteljes táborozó társak társasága.

Általános napi menetrend:

 • Reggelente Sunrise jógával, vagy BODYART-tal, lassú, lágy, mobilizáló, energetizáló gyakorlatokkal felébresztjük a testet.
 • Utána meditációval megteremtjük a csendet az elmében, ráhangolódunk az előttünk álló napra.
 • Következik a reggeli, amelyhez már biztos, hogy jó étvággyal érkezünk. 🙂
 • Reggeli után pici pihenő fakultatív program: séta, wellness, szauna, kiscsoportos foglalkozások, önismereti beszélgetések, szabad foglalkozás.
 • Ebéd.
 • Ebéd után fakultatív folyt.: séta, wellness, szauna, kiscsoportos foglalkozások, önismereti beszélgetések, szabad foglalkozás.
 • Délutáni intezív (erősítő, nyújtó) óra (Flow Jóga ,TABATA, saját testsúlyos edzés, jazzercise….stb.).
 • Naplementés / kora esti  szabad tánc Anita vagy Karola vezetésével. Lehet akár szabad téren is, kint a természetben.
 • Aromaterápiás szaunaszeánsz (ezt én fogom vezetni).
 • Vacsora.
 • Este kiscsoportos vagy egyéni önismereti beszélgetések, asztrológiai elemzés, táplálkozási állapotfelmérés… stb.
 • Aztán evés, ivás, ismerkedés, buli, zene tánc hajnalig a konferenciateremben. 🙂

A pontos napi menetrend még kialakítás alatt van, ezen a linken található pár mondatos leírás a főbb foglalkozásokról, és itt nyugodtan be lehet jelölni, hogy melyik szimpatikus, hiszen ezen kérdőív alapján fogjuk összeállítani a tábor végleges órarendjét.

https://docs.google.com/forms/d/1hJHPr99Q5T3KHYGpZxK22yuPuHQkAseTCOUle3FpNMU

A 4 nap eseményeivel, óráival, foglalkozásaival szeretnénk elérni azt, hogy testileg, lelkileg feltöltődve térjünk vissza a hétköznapi életünkbe. Egy ilyen esemény után új barátságok, kapcsolatok alakulnak ki a résztvevők között. És nem csak másokkal építünk kapcsolatot, hanem saját magunkkal is. A relaxáló, “elmélyülős” órák, meditációk segítenek jobban megismerni önmagunkat és a képességinket, elfogadni a hibáinkat (vagy esetleg túllépni rajtuk), megérteni az elménk és az életünk működését, erőt meríteni a hétköznapokhoz. Szeretnénk olyan gyakorlatokat átadni, amit a hétköznapi rutinba építve segítenek csökkenteni a napi stresszt, és kiegyensúlyozottá, magabiztossá tesznek.

A hotelben 2 finn szauna is van (ha jól emlékszem), az egyik barátommal ketten fogunk aromaterápiás szeánszokat vezetni. Jobbnál jobb illóolaj keverékekkel készülünk. 🙂

A foglalkozásokon kívül lehetőség lesz svédmasszázson, lomi-lomi masszázson, shiatsu masszázson is részt venni. (Ezek díját a tábor részvételi díja nem tartalmazza!)

Az esti buliban számítunk mindenkire! Itt aztán előkerülnek az alkoholos finomságok, házipálinkák…stb. 🙂 Mi viszünk profi hangtechnikát, disco fényeket, a jó hangulat garantált lesz! 😉  ….csak aztán reggel majd bírjunk felébredni a napindító, átmozgató órához!

Ja, és ott lesz velünk a kutyánk is Mala az űbercuki, imádnivaló, okos és intelligens golden retriever.

A helyszín:

Hotel Vesta, Tápiószecső

A hotel a város külterületi részén található, a természet lágy ölén. Mivel a hotel mellett van egy kis tó és rengeteg zöld, erdős, mezős rész, így elképzelhető, hogy néhány óra kint lesz megtartva a szabadban.

Az eddig ott járt ismerősök közül mindenki úgy nyilatkozott, hogy nagyon jól főznek!

https://www.vestahotel.hu/

Az idáig szervezett táborok után az a tapasztalat, hogy életre szóló barátságok, kapcsolatok alakulnak ki, feltöltődve térünk vissza újra a nagyvilágba. Jópár napig még visszahúz a szívünk, és életre szóló élményekkel, emlékekkel gazdagodunk.

Szóval szerintem kár lenne kihagyni! 😉