Tavaszi tisztító kúra Ottival, nem csak a “csinos bikinis testért”

A test méregtelenítése elengedhetetlen a lelki béke megteremtéséhez!
Ahogyan van ideje az ünnepnek és a táncnak, úgy van ideje a csendnek és a befelé figyelésnek is. Az évkör rendjében a magyar hagyomány szerint két hosszabb böjti időszak volt: a karácsonyt megelőző „kisböjt”, valamint a húsvét előtti 40 napot felölelő „nagyböjt”. Előbbit ma már inkább adventként ismerik, és a böjt helyett még keresztény körökben is inkább egyfajta karácsonyra való békés készülődést jelent, utóbbi inkább él valódi böjtként az emberek tudatában.

A böjt valódi célja, hogy a fizikai test megtisztításán keresztül megteremtse a mentális érzelmi és lelki béke állapotát.
A legtöbb betegség a táplálkozás az életmód és a tudatosság megváltoztatásával gyógyítható.

Tavasz van böjti időszak, az elcsendesedés lassan véget ér! Ébredezik a természet, a testünk tisztaságra könnyebbségre megújulásra vágyik!
Ilyenkor elkezdjük az otthonunkat felkészíteni az ünnepre megtisztítjuk, hogy ebben a tiszta friss környezetben új erőre leljünk. A vallási és népszokás szerint az emberek ilyenkor elhagyják a nehéz ételeket a húst, hogy megtisztuljon a szennyeződésektől a testük. Ilyenkor a hagyomány szerint 40 napig nem vesznek magukhoz hús ételt, Hús-vét ig .

Mint tudjuk az állati zsírok képeset lerakódni a szervezetben, eltömítik ragacsossá tehetik a nyirokrendszert a vért is. A legtöbb betegség vagy tünet együttes is ezeknek következménye lehet. Amikor megtisztítod a fizikai tested a felgyülemlett méreganyagtól és a patogén florától melyek betegségeket okozhatnak (ami lehet gomba, vírus, baktérium, parazita, féreg, métely egysejtű ) helyre áll az egészséges microbion és ennek következtében gondolataid érzelmeid is meg tisztulnak.
A test elengedi a felesleges zsír lerakódásokat, melyben a méreganyagokat tárolta.

Az oroszok azt mondjak:,,Tiszta fejet akarsz ? Tisztítsd meg a beleid!“

Kérlek tedd fel magadnak ezt a kérdést. – Kedves testem, most van itt az ideje, hogy egy személyre szabott tisztító kúrát csináljak? Most van itt az ideje, hogy tisztább testtel gondolatokkal érzelmekkel induljak neki a tavasznak a nyárnak, és így egy magasabb tudatosságból tervezze éljem meg a 2021-es évem?
Bármi kérdésed merülne fel vagy szeretnéd elkezdeni saját tisztítókúrád hívj bátran!

Várlak szeretettel bárhol élsz, az online világban is találkozhatunk!
Írj messengeren vagy hívj a következő számon : +36308631624
Nagy szeretettel segítek: Ottília
/Természetgyógyász , Holisztikus Life Coach és Egészség Terapeuta /


Olvass tovább!