Holisztikus segítő, Aromaterápiás tanácsadó, Érintés és hangtál terapeuta, OH kártya instruktor

Rólam:

A késztetés, hogy segítsek, végigkísérte az életemet.

Mostanra már tisztán látom, hogy gyermekkorom tapasztalatai hogyan készítettek fel erre a hivatásra.
Mindig is feladatomnak éreztem, hogy megvédjem a gyengébbet, az elesettet, hogy erőt öntsek abba, akiből éppen kifogyni látszott.
Már egészen fiatalon békítgettem szüleimet,amikor arra volt szükség, istápolgattam azt, akin fájdalmat, elveszettséget érzékeltem.

Felnőve, mire tudatosodott bennem, hogy a segítés az én életfeladatom, rájöttem, hogy tulajdonképpen már jó ideje ezzel foglalkozom…
Bár hosszú évekig pénzügyi területen dolgoztam, az számomra idővel egyre frusztrálóbbá vált.
Egyre inkább távol éreztem magam a sikerorientált pénzügyi világtól. Valahogy túlságosan lelketlennek éreztem.
Bár soha nem tudtam kizárólag az ügyfeleim pénzügyeire koncentrálni, egyre inkább éreztem, hogy nekem másfajta segítséget kell nyújtanom.

Ahhoz, hogy bele is álljak az életfeladatomba, jó nagy “lökést” adott kisebbik fiam nehezen kezelhető – a nyugati orvoslás szerint szinten tartható, de nem gyógyítható – betegsége. Kimondható, hogy ez indított el az úton.

Tulajdonképpen anyai kétségbeesésemben fordultam az alternatív gyógymódok és a natúrkozmetikumok irányába, amikor rájöttem, hogy az “orvosságok” nem tudják meggyógyítani a kisfiamat.

Megszállottan kezdtem kutatni a fizikai test és a lélek állapotának összefüggéseit, miközben autodidakta módon tanultam meg mindent a szappan és a natúrkozmetikumok készítéséről. Hamarosan minden vegyszert száműztem a háztartásomból, és még mélyebb, még több tudásra vágytam.

Ebben az időben már az ismerőseim, munkatársaim és családom is egyre gyakrabban fordultak hozzám tanácsért, én pedig akár napokat töltöttem el kutatással, hogy megoldást találjak az adott problémára. Egyszer csak ráébredtem, hogy dolgom van a gyógyítással, a segítéssel.

Intuíciómat követve jutottam el a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemére, ahol számomra nagy értéket képviselő, hatalmas tudású emberektől tanulhattam. Megismertem a gyógynövényeket, a különböző tisztítókúrákat, belekóstolhattam az Ayurvédába, a svédmasszázs és a lágycsontkovácsolás alapjaiba, valamint megtanultam a tradicionális magyar népi gyógyászat módszereit.

A tanulmányaim minden percét imádtam, azonban a végére egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy az én utam valami egészen finom, a fizikai síkon nem érzékelhető módszer.

Elindultam hát az energiák, a rezgések világa felé…

Holisztikus segítőként kezeléseim során több olyan módszert alkalmazok, melyek kiegészítik, sőt erősítik egymás hatását. Folyamatosan keresem az új módszereket, hogy minél komplexebben tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Az embert egészében nézem, akár fizikai, akár lelki elakadással érkezik hozzám.

Érzékenységem, és különlegesen “elemző agyam” által minden problémát több oldalról közelítek meg, és végül összerakom a mozaik darabkákat.

A biorezonancia, a biologika és az OH kártya segítségemre van abban, hogy megértsem a vendégem testében és lelkében zajló folyamatokat és segítsem őt elakadásainak, tüneteinek helyes értelmezésében, ezáltal a gyógyulásában.

Az energetikai és lelki blokkok feloldásához a tibeti hangtálak rezgéseit, az aromaterápiát és a metamorf kezelést alkalmazom.

Örülök, hogy rám találtál!
Bodzsár Andi

Szolgáltatásaim

Az állapotfelmérés a jelenleg elérhető egyik legfejlettebb biorezonancián alapuló diagnosztikai eszközzel történik, mely pontos képet ad a test állapotáról illetve a kialakulóban lévő kóros állapotokról, ugyanakkor képes ezen folyamatok visszafordítására is!

– Lehetővé teszi az onkológiai betegségek korai stádiumban történő feltárását.
– Meghatározza a  rendellenesség típusát és annak súlyosságát.
– A kezelés 8 szinten történik a teljes szervtől molekula szintig!
– Egyéni biokompatibilitásunknak megfelelően kiválasztja a számunkra legmegfelelőbb ásványt, drágakövet, homeopátiás szert, gyógyszert, táplálékkiegészítőt stb.

Alkalmazási területei:
– Krónikus- degeneratív betegségek, autoimmun betegségek, daganatos betegségek kiegészítő terápiája,
– Gyenge immunrendszer, krónikus fertőzések,
– Akut és krónikus fájdalmak és gyulladások,
– Fáradtság, kimerültség, alvászavarok, pszichoszomatikus betegségek, allergia, ekcéma, neurodermatitis,
– Hormonális zavarok, menopauza, PMS
– Időskori betegségek,
– Gyermekkori növekedési problémák, viselkedési zavarok,
– Gerincproblémák: hátfájás, ízületi fájdalmak, feszültségek, izületi gyulladások,
– Sérülések, sportsérülések

Kezeli:
– Csont- csontrendszer (csontok, izületek, izmok)
– Nyirokrendszer, nyirokcsomók
– Érrendszer (koszorú erek, artériák, vénák, kapillárisok)
– Idegrendszer (agy, gerincvelő, hipotalamusz, hipofízis)
– Urogenitális rendszer (vese, hólyag, petefészek, méh, prosztata)
– Légzőrendszer (tüdő, légcső, hörgők stb)
– Emésztőrendszer (gyomor, belek, nyelőcső, máj stb)
– Endokrin rendszer (pajzsmirigy, mellékvese stb)
– Baktériumok, gombák, vírusok és paraziták
– Vérkomponensek, hormonok, enzimek

Az állapotfelmérés minimum 1,5 óra, tartalmazza az első kezelést is!

Bejelentkezés:
Bodzsár Andrea
06207756467
Várlak szeretettel!

A metamorf kezelés egy speciális lelki blokkoldó technika. Lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, így hatva az idegenrendszeren keresztül a tudatalattira. Az érintések által keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, ezzel felszabadítva energetikai rendszerünket. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában egyaránt. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is.

Bejelentkezés:
Bodzsár Andrea:
 06207756467

Ez egy személyre szabott, saját erőforrásokra támaszkodó önismereti módszer.
Elfogadó és biztonságos közegben az iránymutatásommal lehetőséget kapsz az önvizsgálatra, úgy hogy közben rálátsz az érzéseidre, elakadásaidra és könnyedén eljutsz saját megoldásaidhoz.
A technika hatásos egy adott élethelyzetben keletkezett konkrét probléma megoldásához, vagy akár egy hosszabb önismereti út, önfejlesztési folyamat részeként, melynek során sok mindent megtanulsz magadról, javítod személyes képességeidet, és megvalósítod életcéljaidat.

Amiben segíthet az OH kártya:
– veszteségek feldolgozása
– családi és párkapcsolati problémák
– válás
– stressz
– kiégés
– túlterheltség
-munkahelyi konfliktusok
– nehéz élethelyzetek, elakadás
– személyiség fejlesztés

Az OH módszerről:
Az OH módszer nem csak egy egyszerű kártya, hanem egy rendkívül hatékony rendszer, mely segít az elmélyülésben, önmagunk megismerésében, saját tudattalan folyamataink feltérképezésében.
Az OH egy “meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva rálátást kapunk önmagunk állapotára, félelmeinkre, vágyainkra.
A módszer bármelyik korosztály számára ajánlható, a humanisztikus pszichológiából építkezik.
(forrás)

Ha szeretnéd önmagadat, az érzéseidet még jobban megismerni, a benned lévő elakadásokat vagy erőforrásokat feltárni, ha szeretnél változni és változtatni, akkor neked találták ki a módszert!

Várlak szeretettel:
Bodzsár Andrea
Bejelentkezés: 06207756467

A Dr David Hill által kidolgozott módszer az AromaTouch technika melynek alkalmazásával az illóolajok jótékony hatása maximálisan kihasználható.

Felismerve, hogy a stressz, a méreganyagok, a gyulladások és a vegetatív egyensúlyvesztés a test betegségeinek okozói, az Aroma Touch Technikát ezeknek a kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki.

A masszázstechnika könnyű és lágy fogásokat alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy masszázs közben az egész testet pozitívan stimuláljuk.
A kezelés nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik.
A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a háton és a talpakon Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetedben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk.
A technika gyakorlatilag 4 részre osztódik, mindegyik más hatásokat és élményeket szabadít fel és rezonál a testtel, befolyásolja az öngyógyító folyamatait, csökkenti a stresszt, oldja a feszültséget és enyhíti a sérüléseket, fájdalmakat.
Az első részben az idegrendszert hozzuk nyugalmi állapotba.
A második lépésben méregtelenítjük a szervezetet és aktiváljuk az immunrendszert.
A harmadik lépés a fájdalmak, izomfeszültségek és gyulladások csökkentése A negyedik lépés pedig egyensúlyba hozza a testet és lelket, energiával tölt fel.

A kezelés kb 60 perces

Ha szeretnéd megérteni, miért rajongok az illóolajokért, gyere és próbáld ki ezt az aromaterápiás varázslatot!

Szeretettel várlak!
Bodzsár Andi
06207756467

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.