Balázs Judit

LEMangURIA navigátor

Rólam:

LEMangURIA navigátor, coach, ThetaHealing® instruktor, konzulens

A lélek dolgai mindig is fontosak voltak számomra. Már akkor is, amikor mérnökként logisztikai munkakörben dolgoztam egy multinál. A 30-as éveimben, a gyermekeim születése után fordultam igazán a lélek felé. 2012-ben elkezdtem ThetaHealinget tanulni. Először konzulensként az alkalmazója lettem, majd 2016-ban instruktorként magát a technikát is tanítani kezdtem. Lenyűgözött ez a módszer és azóta is a szerelmese vagyok.
A tánc, a mozgás gyerekkorom óta vonzott. Az iskolás éveimet a versenytánc kísérte végig, de amikor férjhez mentem, teljesen felhagytam vele. 2017-ben ismerkedtem meg a LEMangURIA-val, egy év múlva már a tanítói képzésen voltam és ahogy elvégeztem, rögtön lehetőséget kaptam a váci csoport vezetésére is.
2019-től coach-nak tanultam, hogy bővítsem a tudásom és egyúttal keretbe foglaljam korábbi ismereteimet is.
Szeretek tanulni, fejlődni, megújulni, egyre jobban szeretni, elfogadni, meghallgatni, megérteni, támogatni. Szeretem kísérni az embereket az életük folyamataiban. Hogy ez csukott szemmel, ellazulva történik egy ThetaHealing konzultáción, vagy nyitott szemmel, lelkesedéssel egy coaching ülésen, vagy éppen egy egyéni vagy csoportos LEMangURIA szabadtánc foglalkozáson (ahol hol nyitott, hol csukott szemmel dolgozunk ), az mindegy. Számomra mindegyik kedves és LELKES.