Telefon:06207756467

Bodzsár Andrea

Holisztikus segítő, Aromaterápiás tanácsadó, Érintés és hangtál terapeuta, OH kártya instruktor

Rólam:

A késztetés, hogy segítsek, végigkísérte az életemet.

Mostanra már tisztán látom, hogy gyermekkorom tapasztalatai hogyan készítettek fel erre a hivatásra.
Mindig is feladatomnak éreztem, hogy megvédjem a gyengébbet, az elesettet, hogy erőt öntsek abba, akiből éppen kifogyni látszott.
Már egészen fiatalon békítgettem szüleimet,amikor arra volt szükség, istápolgattam azt, akin fájdalmat, elveszettséget érzékeltem.

Felnőve, mire tudatosodott bennem, hogy a segítés az én életfeladatom, rájöttem, hogy tulajdonképpen már jó ideje ezzel foglalkozom…
Bár hosszú évekig pénzügyi területen dolgoztam, az számomra idővel egyre frusztrálóbbá vált.
Egyre inkább távol éreztem magam a sikerorientált pénzügyi világtól. Valahogy túlságosan lelketlennek éreztem.
Bár soha nem tudtam kizárólag az ügyfeleim pénzügyeire koncentrálni, egyre inkább éreztem, hogy nekem másfajta segítséget kell nyújtanom.

Ahhoz, hogy bele is álljak az életfeladatomba, jó nagy “lökést” adott kisebbik fiam nehezen kezelhető – a nyugati orvoslás szerint szinten tartható, de nem gyógyítható – betegsége. Kimondható, hogy ez indított el az úton.

Tulajdonképpen anyai kétségbeesésemben fordultam az alternatív gyógymódok és a natúrkozmetikumok irányába, amikor rájöttem, hogy az “orvosságok” nem tudják meggyógyítani a kisfiamat.

Megszállottan kezdtem kutatni a fizikai test és a lélek állapotának összefüggéseit, miközben autodidakta módon tanultam meg mindent a szappan és a natúrkozmetikumok készítéséről. Hamarosan minden vegyszert száműztem a háztartásomból, és még mélyebb, még több tudásra vágytam.

Ebben az időben már az ismerőseim, munkatársaim és családom is egyre gyakrabban fordultak hozzám tanácsért, én pedig akár napokat töltöttem el kutatással, hogy megoldást találjak az adott problémára. Egyszer csak ráébredtem, hogy dolgom van a gyógyítással, a segítéssel.

Intuíciómat követve jutottam el a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemére, ahol számomra nagy értéket képviselő, hatalmas tudású emberektől tanulhattam. Megismertem a gyógynövényeket, a különböző tisztítókúrákat, belekóstolhattam az Ayurvédába, a svédmasszázs és a lágycsontkovácsolás alapjaiba, valamint megtanultam a tradicionális magyar népi gyógyászat módszereit.

A tanulmányaim minden percét imádtam, azonban a végére egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy az én utam valami egészen finom, a fizikai síkon nem érzékelhető módszer.

Elindultam hát az energiák, a rezgések világa felé…

Holisztikus segítőként kezeléseim során több olyan módszert alkalmazok, melyek kiegészítik, sőt erősítik egymás hatását. Folyamatosan keresem az új módszereket, hogy minél komplexebben tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Az embert egészében nézem, akár fizikai, akár lelki elakadással érkezik hozzám.

Érzékenységem, és különlegesen “elemző agyam” által minden problémát több oldalról közelítek meg, és végül összerakom a mozaik darabkákat.

A biorezonancia, a biologika és az OH kártya segítségemre van abban, hogy megértsem a vendégem testében és lelkében zajló folyamatokat és segítsem őt elakadásainak, tüneteinek helyes értelmezésében, ezáltal a gyógyulásában.

Az energetikai és lelki blokkok feloldásához a tibeti hangtálak rezgéseit, az aromaterápiát és a metamorf kezelést alkalmazom.

Örülök, hogy rám találtál!
Bodzsár Andi