Bozóki Orsolya

Szívfény ébresztő

Rólam:

9 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a gyógyító energiával, amikor arra lettem figyelmes, hogy nagyon sok pesszimista ember vesz körül és ettől szenvedek. Egyre rosszabb a kedvem, negatív gondolatok, mérgelődés, folyamatos ingerültség, diszharmónia és rossz érzések kerítettek hatalmukba. Azt éreztem, hogy menekülni szeretnék saját magam elől, tudtam, hogy rossz irányba haladok, de nem voltam képes változtatni rajta. Egyre több fizikai betegség jelentkezett nálam a rossz lelkiállapotom miatt, így nem volt kérdés, hogy rálépek a tanulás útjára és elsajátítom, hogyan kell használni a minket körülvevő energiákat.

Először egy tibeti módszert tanultam meg, olyat, amit a szerzetesek használnak a kolostorokban.
Egy teljesen új dimenzió nyílt meg előttem, ami a fizikai betegségeken túl, a mentális és érzelmi problémák megoldásában is elképesztően hatékony. Olyan önismereti utazáson és érzelmi fejlődésen mentem keresztül, amit egészen odáig elképzelhetetlennek tartottam. Felismertem jónéhány elakadásomat, szembenéztem olyan traumáimmal melyek létezéséről addig tudomásom sem volt. Ezek kezelésével és oldásával szépen lassan a betegségeim is eltűntek. Megváltozott a hozzáállásom a problémákhoz, megváltoztak a gondolataim, derűssé és pozitív szemléletűvé váltam. Ez motivált arra, hogy elkezdjem a közvetlen környezetemet is „ébreszteni” a tudatosság és ezáltal a testi-lelki harmónia felé.

Folyamatosan képeztem magam az évek alatt, így jutottam el a Szívfény energia elsajátításához is.
A Szívfény ébresztés egy 7. dimenziós, nagyon tiszta rezgésű szeretetenergiával dolgozik. A kezelések által olyan lélekvilágba kerülsz, ahol felébredsz a szeretet magasabb rezgéseire. Megmutatja, mit tegyél ahhoz, hogy lelki, szellemi és fizikai szinten is felébredjen benned sejtszinten az egészség és harmóniába kerülj.
A magas szeretetrezgés egy megváltozott tudatállapotot idéz elő, ezáltal gyorsabban, könnyebben tudod megoldani a problémáidat, más nézőpontokból tudsz rátekinteni a nehézségekre, képes leszel meglátni mindennek a pozitív oldalát és a legfontosabb: képes leszel minden helyzethez és emberhez szeretettel viszonyulni.

A Szívfény energia segít felszínre hozni olyan sérüléseket és lenyomatokat, amelyeket gyermekkorból, magzatkorból, vagy akár előző életből hoztunk magunkkal és elraktároztuk a minket körülvevő energiamezőkben. A felgyülemlett lelki sérülések egy idő után fizikai betegségekhez vezetnek, ha nem foglalkozunk velük. A fizikai tüneteket minden esetben megelőzi az aurában egy energetikai blokk, amit eredményesen ki lehet tisztítani, mielőtt fizikai tünetekbe csapna át.
Éppen ezért szeretettel ajánlom a kezeléseket mindazoknak, akiknek már megjelent egy adott probléma lelki vagy fizikai szinten, illetve megelőzésképpen azoknak is, akik szeretnének egyensúlyba és harmóniába kerülni önmagukkal és hosszú távon megtartani ezt az egyensúlyi állapotot, ami a testi-lelki-szellemi egészség kulcsa.

„Ne feledd! Amire figyelsz, az a világod!”

Várlak Szeretettel és Szívfényes öleléssel: Orsi
Előzetes bejelentkezés a kezelésekre: +36309457117