Csutora Eszter

Fitness edző, Reiki mester

Rólam:

Csutora Eszternek hívnak.

Gyermekkoromban első sportág, amellyel megismerkedtem 7 évesen a kosárlabdázás volt, végig kísérte életem egészen 21 éves koromig. Baján és Győrben játszottam NBI-A és NBI-B csapatokban. Nagyon fontos számomra a sport és a különféle mozgásformákkal történő megismerkedés. Sérülések és túlterhelések miatt a kosárlabdázói pályafutásom után az úszást, a jógát, a bodyartot választottam, mint rendszeres egészségmegörző edzések. Már a versenyszellem ugyan elhagyott, de a sport iránti kötődés sosem múlt el. Így választottam ezt az utat, amelyet szívvel-lélekkel végzek.

Csoportos Fittness Instruktor tanulmányaim befejezése után, célom a hatékony, precíz, szakmailag megfelelően felkészült edzői utam elkezdése. A csoportos óratartások által egy emelkedettebb fittségi állapot elérése, a kondicionális képességek javítása (mint pl. erő, állóképesség fejlesztése…) Vendégeim számára és hogy hogyan is igazódhat az életmód a rendszeres edzésekhez.
Mindemellett Reiki – Mester Tanárként is szeretettel várlak Reiki I., Reiki II. és Reiki Mester fokozat tanfolyamra, amennyiben életed részévé kívánod tenni a reiki csodálatos, gyógyító, személyiségfejlesztő hatását. A Reiki egy Japán módszer, melynek tudása birtokában önmagad és környezeted számára biztonságosan alkalmazhatod. Fizikai vagy lelki eredetű problémák kezelésére, megelőzésére feloldva a testi-lelki blokkokat, amellyel a szervezet öngyógyító, regeneráló rendszerét segíted. Arra alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, alkalmazásával közelebb kerülsz a tudatos, harmónikus életminőséghez.

Ha fontos vagy magadnak, nagy szeretettel várlak akár a Reiki oktatáson, akár ha a csoportos edzéseken találkozunk!

“Megvilágosodva odakerülsz és odaállsz, hogy:
– Atyám,megjöttem!
– tudod,mi a baj?
Az Atyád majd odanéz mögéd:
– azt látom gyermekem, de a többieket, akikért küldtelek, hol hagytad?” 🙂