Dr. Nógrádi Zsófia

Fülakupunktúrás addiktológus, természetgyógyász, fülakupunktúra lágy lézer kezeléssel

Rólam:

Kisgyerek korom óta állatorvosnak készültem, és 2007-ben teljesült is az álmom. Saját praxisomban dolgoztam, amíg első gyermekem, kislányom megszületett. Születése után –ami nem volt zökkenőmentes –kezdtem érdeklődni a humán alternatív gyógymódok iránt.
Miután megszületett a középső fiam 2012-ben elvégeztem a gyerekjóga oktatói képzést, majd 2013-ban fülakupunktúrás addiktológus természetgyógyász lettem, és részt vettem a lézer terápia alkalmazásához szükséges akkreditált tanfolyamon a Honvéd Kórházban. Már a fülakupunktúrás képzés alatt családom körében elkezdtem használni ezt a csodálatos technikát, kezelést, és rögtön jöttek a pozitív visszajelzések, élmények.
Eredendően nagyon szkeptikus vagyok, csak a szememnek hiszek, így számomra volt a legmeglepőbb, hogy a feszültség, szorongás szinte azonnal oldódott, akár egy kezelés után megszűnt a migrénes panasz, javult a gyógyszerre nem reagáló magas vérnyomás, derékfájdalom, menstruációs fájdalom, és még sorolhatnám.

Az életem anyaként döntés elé állított, így hatósági állatorvosként helyezkedtem el, és dolgozom jelenleg is ebben a pozícióban. Viszont mindig igény volt a fülakupunktúrás kezelésre családom és a közeli ismerőseim, kollégáim körében, ezért engedtem a belső és külső nyomásnak, és úgy döntöttem, hogy elindulok ezen az úton ismét. Úgy érzem, az égiek is támogatják döntésem, mert szinte azonnal helyem lett ebben a csodás közösségben, ezen a csodás helyen.

Alternatív gyógymódokkal kapcsolatos végzettségeim:

Gyerekjóga oktató (2012)
Fülakupunktúrás addiktológus (2013)
Metamorf masszázs képzés (2013)
Laser terápia alkalmazása akkreditált tanfolyam (2013)
AcuPiercing® intenzív kombinált képzés (2023)
Várlak szeretettel!

Zsófi