Gangel Melinda

Hatha jóga oktató

Rólam:

Ha magamról kell mesélnem, leginkább a természet, a természetesség, őszinteség és életszeretet jut eszembe. Mindig is kutattam az élet mélyebb értelmét, mindig tudni akartam, mi van a dolgok mögött. Láttam a lehetőségeket az életben, és az emberekben, vágytam tudni, miként ismerhetem és élhetem meg önmagamat, és segíthetek másokat is rávezetni a saját útjukra.

2019-ben ismerkedtem meg közelebbről a jógával Diószegi Ádám jógaoktató képzésén. Itt aztán gyökeresen elkezdtek megváltozni a dolgok bennem. A jóga által válaszokat kaptam és útmutatást, ami a mai nap is része és kísérője az életemnek. És igen, a jóga kihatott az életem minden területére. Ahogy egyre közelebb kerültem magamhoz, és megismertem jobban a létezésem lényegét, egyre tisztábban láttam magam előtt, milyen feladatom van itt a világban. Hiszem, hogy a nagy változások kicsiben kezdődnek, a világ ébredése az egyéni ébredésekben rejlik.

Engem a természet közelsége, a nyugalom, és az alkotás hívtak meg leginkább, így kerültem a környékre, és most egy csoda helyen élhetek a természetben. A napjaim nagy részben jógával, és a kézműves ékszereim készítésével telnek, közben folyamatosan tanulom magam. Úgy érzem, csakis az önmagunkkal való szoros kapcsolatban és szeretetben érdemes léteznünk, hiszen ezt fogjuk továbbvinni és továbbadni minden körülöttük lévőnek, változást hozva és jobbá téve a világot.