Lénárt Alexa

Női jóga oktató, Theta Healing Konzulens, Női életmód tanácsadás, Női táborok, elvonulások, Önszeretet egyéni program

Rólam:

Nem csak a jóga, hanem az élet más területein is a holisztikus szemléletmódban hiszek, azaz a test-lélek-elme együttes egészségében, harmóniájában. Akkor vagyunk valójában egészségesek, ha mind a három szinten foglalkozunk magunkkal. A jógával úgymond “3 legyet üthetünk egy csapásra”. Ezeket pedig könnyedén beépíthetjük a mindennapi életünkbe. Mindemellett nőként nagyon fontos lenne foglalkoznunk a nőiségünk megélésével is, viszont ez a mai világban egy igazi kihívás, nem csoda, hogy gyakorlatilag minden második nő valamilyen egészségügyi problémával küzd. Éppen ezért tartom elengedhetetlennek, hogy időt szánjunk magunkra, mi nők különösen, és feltöltsük magunkat testileg-lelkileg, mert csak így tudunk magunknak és másoknak is adni.
Számomra a jóga nem csak egy testmozgás, hanem egy valódi lelki feltöltődés. Ha feszültebb vagyok, vagy esetleg egy rosszabb napom van, akkor fogom magam és jógázok. A gyakorlás végére olyan vagyok, mint akit kicseréltek.
Ebből is látszik, hogy a jóga sokkal több, mint egy fizikai kondíciójavító módszer. Ha nem hiszel nekem, gyere és tapasztald meg Te magad.

Várlak szeretettel a jóga óráimon!
Alexa