Madarászné Sintár Judit

Bemer terápia, Kineziológiai tapasz, Bébi és gyermek masszázs, Babamasszázs oktatás, Kismama masszázs, Acces Bars kezelés

Rólam:

Madarászné Sintár Judit vagyok, Kismaroson élek a családommal, 2 felnőtt gyermekem éppen „kirepülőben”, így egy új életszakaszhoz érkeztem.

Pályafutásomat óvodapedagógusként kezdtem, majd egy idő után azt éreztem, hogy másra is hivatott vagyok, ezért elkezdtem képezni magam. Elvégeztem a BBM thai bébi és gyermek masszázst és a babamasszázs oktatóit, aminek megszerzéséhez kellett a felnőtt thai masszázs, kismama masszázs elvégzése. Így thai masszőr lettem, amit már az óvónői munkám mellett elkezdtem alkalmazni, ami mellé még megtanultam a kineziológiai tapasz felhelyezésének technikáját. Megszületett a döntés, hogy eljövök az alkalmazotti létből és nekivágtam az ingoványos talajnak. Volt egy kis átmenet, pár évig egy családnál gyerekekre vigyáztam, mellette masszíroztam. Közben elvégeztem a babaúszás oktatóit, majd ebben is dolgoztam 2 évig, amit a Covid tört meg, mert ekkor az uszodák is bezártak.

Ekkor megvalósítottam egy nagy álmom, ami egy saját boltocska volt, a BioBogár Biobolt a saját falumban. Szerettem, megtanultam sok mindent, elvégeztem egy újabb tanfolyamot, ami a bolthoz kellett (Üzletvezetői – Élelmiszer és vegyi áru eladói), de végül úgy éreztem, mégsem a kereskedelem az, ahol igazán ÉN vagyok. A boltot így tavaly év végén átadtam és most érkeztem oda, hogy eldöntöttem, azzal fogok foglalkozni, ami mindig is vezérelt, a segítő szándék.

Ezért köteleződtem el 5 éve a Bemer fizikai érterápia mellet, mert ezzel a technológiával más családoknak is támogatást tudok adni az egészségük megőrzésében hosszú távon és partnerekkel együtt minél több családhoz eljuttatni ezt a terápiát. Én és a családom napi szinten használja, sokszor segített már akut sérülések, mozgásszervi problémák (becsípődés, derék-gerincfájdalom, térd sérülés…), műtétek utáni rehabilitáció esetében, de még sokáig sorolhatnám milyen helyzetekben segített. (A terápia leírását megtalálod a szolgáltatásaimnál.)
Itt a stúdióban lehetőség van kipróbálni nálam, több alkalommal bérlet formájában, de bérlés esetén akár a saját otthonodban is. Vásárlással pedig egy olyan eszközt szerezhetsz be otthonra, mely a családod hosszú távú (min. 10 évben gondolkodva) egészségmegőrzését tudod biztosítani(természetesen a megfelelő mozgás, étkezés mellett).

Úgy érzékelem, hogy mostani világunkban nagyon nagy ereje van az érintésnek, szüksége van rá mindenkinek (a gyerekeknek is), ezért elérhetőek további szolgáltatásaim is:
– Bébi- és gyermekmasszázs- Ha nekünk jól esik a masszázs, miért ne esne jól a piciknek-kicsiknek is?
-Babamasszázs oktatás-akár még kismamaként elsajátíthatod a masszázs technikáját, folyamatát, hogy mire megérkezik a csöppség, már rögtön tudd alkalmazni otthonodban
-Kismama masszázs – Jól esik egy kis kényeztetés a fájó deréknak, hátnak, végtagoknak nagy pocakkal is
-Acces Bars kezelés – teljes relaxáció, ezer felé járó gondolataink kitisztítása
-Kineziológiai tapasz felhelyezése- fájdalmak esetén

Szeretettel várlak!
Judit