Nyuzó Andrea

Mentálhigiénés szakember, Pedagógus

Rólam:

„Mondd ki azt, ami belülről feszít!”

Az önismeret fejlesztése számomra új kapukat nyitott meg az életben. Ez egy bárki számára elérhető eszköz, hogy általa kiteljesedhessen, és „elég jó ember” váljon belőle saját maga és környezete számára egyaránt. Nem tökéletes, hanem ELÉG JÓ, mert a tökéletes csak egy illúzió. A tökéletességre törekvés során, szembenézünk erősségeinkkel, gyengeségeinkkel, és feltárjuk, miben kell még fejlődni, mert mindig van hova fejlődni, illetve képessé válunk az elfogadásra és az elengedésre. Elengedni pedig csak az tud, aki el is tud fogadni.

A mentálhigiéné olyan tevékenység, melynek célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása. Stresszes, rohanó világunkban, melyben az emberi kapcsolatok egyre inkább beszűkülnek, elengedhetetlenül fontos, hogy foglalkozzunk a lelkünkkel is.
Az emberek általában nem szívesen beszélnek a problémáikról. Ám amikor ez mégis megtörténik, nem azt várják, hogy tanácsokkal és másoknál bevált jobbnál jobb praktikákkal traktálják. A gondokkal terhelt ember arra vágyik, hogy valaki meghallgassa, empátiával kísérje, és így eljuthasson SAJÁT megoldásáig.
Segítő beszélgetéseim alkalmával klienseimet aktív figyelemmel kísérem, szavait, érzelmi hullámzásait, gondolatainak ívét, folyamatosan visszajelzem, azt az üzenetet közvetítve, hogy igen, itt vagyok, ÉRTELEK. Így juttatva el őt saját megoldásaihoz melyek CSAK az ő életéhez passzolnak. Mindenki a saját életének a szakértője.

Keress bizalommal, ha:

– Gyakran vagy feszült, ingerült, stresszes.
– Döntésképtelen vagy különböző élethelyzetekben.
– Úgy érzed környezeted nem ért meg.
– Gyakran kerülsz konfliktusba.
– Gyermeknevelési, párkapcsolati gondokkal küzdesz.
– Kilátástalannak találod saját életed.
– Gyakran betegeskedsz.
– Gyásszal küzdesz.
– Kommunikációs nehézségekkel küzdesz.
– Önértékelési problémáid vannak.
– Szeretnéd fejleszteni önismereted, személyiséged.

Egy lépést Önmagadért!
Weboldalam: egylepesonmagadert.hu

Andi