Paralné Komáromi Blanka

BODYART tréner

Rólam:

Blanka vagyok, többek közt Csoportos Fitness Instruktor és BODYART oktató. Mit érdemes tudni rólam?
Én amolyan bolondos alkat vagyok. Általában mosolygok és pörgök. Imádok emberekkel beszélgetni, megismerni őket, foglalkozni velük.
Amikor elkezdtem csoportos órákra járni, nagyon hamar rájöttem, hogy az edzések nem csak jó fizikumot adnak a vendégeknek, hanem ennél sokkal többet. Egy óra testmozgással feldobhatod az teljes napodat. Majd, rendszeres testmozgással az egész életedet. Az egészséges életmód olyan pluszt ad, ami mindenre kihat, mindent megváltoztat.
Miután erre rájöttem, csupán néhány hónapos sporttapasztalattal beiratkoztam egy fitnesz iskolába, majd sodródtam az árral. Tanulmányaim során mindenféle edzésmódszert kipróbáltam – így találkoztam a BODYARTtal. A BODYART szellemisége, teljessége és szépsége úgy érzem, teljessé tette az életemet. Így váltam BODYART trénerré és kezdtem el órákat tartani.
Én ezt a mozgásformát tartom a legszebb és legjobb eszköznek, amivel segíthetek a Vendégeimnek – és remélem, majd Neked is abban, hogy egészséges, hosszú és boldog életet élhessenek!

Várlak sok szeretettel az óráimon!
Blanka