Schmid Bettina

Női kör vezető, Párkapcsolati coach, légzéstréner, Családállítás

Rólam:

Szenvedélyem a Nőiség és a Párkapcsolat. Az elmúlt 13 évben elszántan kerestem azokat az önismereti módszereket, amivel ezeknek minél örömtelibb és önazonosabb minőségét van lehetőségünk Nőként megtapasztalni.

Önismereti utam egy indiai iskola tanaival kezdtem, a neve most már O&O Academy. Ők tudatossági szint emelő energiával – ennek a neve Deeksha – és légzéses trauma oldással dolgoznak.
Itt az összes képzésen, beavatáson és elvonuláson részt vettem 3 éven keresztül, végül kint Indiában is eltöltöttem 10 napot egy nagyon intenzív képzésen.
Itt találkoztam először a légzésen keresztüli trauma feldolgozással.
Azt tapasztaltam, hogy ez hatékony, így Dr. Komin Vlagyimirnél elvégeztem a Vivation és a Rebirthing légzés tréninget, így lettem légzéstréner.
Ezután hiányérzetem lett, mert Indiában nem sokat beszélnek párkapcsolatról, szexualitásról és nőiségről. Ekkor találtam rá Sütő Annamária – Babira, és elvégeztem az általa megalkotott “Asszonyképző”-t kétszer! 🙂 Itt a sámán kultúrán keresztül tudtam életemben először kapcsolódni a nőiségemhez. Rengeteget tanultam a szertartásokról, a valódi női erőről, és arról hogyan lépjek ki az áldozat szerepből, hogyan különböztessem meg a félelmeimet a megérzéseimtől, kapcsolódjak és bízzak a saját női erőmben. Így lettem Hét Kapu Őre szertartás vezető és Természeti , aki végre kapcsolódik Önmagához és saját erejéhez.
Itt találkoztam először a Családállítással, ami eddigi tapasztalataim alapján a leghatékonyabb módszer. Mivel nálam működött, meg akartam tanulni, így lettem Családállítás vezető, közben pedig Párkapcsolati coach.
Munkámmal azoknak a Nőknek szeretnék utat mutatni, akik nem akarnak többé áldozatként élni, de erős nőként sem érzik jól magukat!
Tematikus csoportos programjaim azzal a céllal alkottam meg Nektek, hogy megismerhessétek és meg is élhessétek a mindennapokban a KITELJESEDETT -t magatokban, és ragyogjatok belülről is, ne csak kívülről! 🙂

Szeretettel várlak titeket klasszikus Családállításra, Tematikus programjaimra és egyéni konzultációra és egyéni családállításra is.

Bettina