Szabó Kata

Önismereti mentor, Theta Healing konzulens, Access Bars kezelő és facilitátor, Access Consciousness testkezelő, Varázskarkötő készítő

Rólam:

Szeretettel köszöntelek!

Saját magam mély megismerésével 10 éve kezdtem foglalkozni. Az önismeret, a bennünk rejlő potenciál felfedezése és kiaknázása az én hajtó erőim. A módszereket, amikkel másokat támogatok, én magam is használom az életemben, MINDEN NAP.

Gyermekként furcsának éreztem magam, mert nem érdekeltek azok a dolgok, amik más gyerekeket. Több különböző helyen nem szerettem, nem tudtam jelen lenni, mert furán éreztem magam ott. Sok emberrel nem tudtam kapcsolatba kerülni, mert tudtam mit éreznek, hogyan élnek, hogy érzi magát a lelkük éppen. Ahogy nőttem nem értettem miért nem élnek az emberek úgy, ahogyan valójában jól éreznék magukat. Nem értettem miért nem őszinték, miért nem azt mondják, ami valójában van bennük.

Az évek során megértettem, hogy mindez a tudatalattinkban lévő hitrendszerek, a másoktól átvett nézőpontok, minták miatt van így. Megértettem azt is, hogy ezek azok, amikkel korlátozzuk a valódi önmagunkat. Viszont, amikor ezeket el kezdjük elengedni, akkor a valódi énünk is el kezd megmutatkozni, az életünk könnyebb és boldogabb lesz és megtapasztalhatjuk, hogy olyan dolgokra is képesek vagyunk, amikről addig még álmodni sem mertünk.

Csak rajtunk múlik mit hozunk ki magunkból, az Életünkből.

Képességeim, tisztánlátásom, tisztánérzkelésem, a tanult módszerek és azok saját életemben történő rendszeres alkalmazása azok, melyekkel a hozzám fordulókat támogatom. Rövid idő alatt átlátom komplex rendszerek működését – így egy személy mint ember fizikai és lelki megjelenését is – és találom meg bennük azt a momentumot, aminek a jobbá tétele egy magasabb szintű működést tud eredményezni.

Végzettségeim:

2024. Acess Bars Facilitátor
2023. Acess testkezelések kezelője
2023. Acess Bars kezelő
2022. önismereti tréningek
2022. Theta Healing Te és a Teremtő tanfolyam
2021. Theta Healing GOL, az Élet játéka tanfolyam
2018. Theta Healing Áss mélyebbre tanfolyam
2017. Theta Healing Teremtés és bőség tanfolyam
2016. Theta Healing Haladó tanfolyam
2016. Theta Healing Alaptanfolyam
2022. Gyermekek aromaterápiája
2022. Arometerápiás alapismeretek
2017. Természetgyógyász tanfolyam
2017. Kristálygyógyító tanfolyam
2017. IWI Fitness- wellness-, SPA menedzser
2017. Ayurveda – Abhyanga olajos testmasszázs
2017. Indiai fejmasszázs
2016. Thai labdacsos masszázs
2016. Frissítő és relaxáló svédmasszázs

Kiemelkedő szakmai tapasztalatok:
2021-ben Nagy Orsolya, a Theta Healing egyik magyarországi képviselője mellett tanultam és tartottam rendszeresen tanfolyamokat
2022-2023-ban Nagy Szilvia, a Theta Healing magyarországi képviselőjétől tanultam

Szabó Kata
szabokata918@gmail.com
06706073185