Szak Petra

Reflexológiás talpmasszázs, relaxáló-frissítő talpmasszázs, relaxáló testmasszázs, szeretetmasszázs

Rólam:

Az érintés gyógyító ereje: testnek – léleknek – neked!

A mai rohanó életünkben szinte lehetetlen stresszmentesen élni és folyamatos harmóniában lenni önmagunkkal és a világgal. Aki eljön hozzám megtapasztalja, hogy ha az ember újra és újra találkozik az érintéssel, a teste arra válaszol és gyógyulni kezd.
Hiszem és vallom, hogy a masszázs az egyik legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására.
Egy masszázs során nem csak az izmokat, a vérkeringést, a bőrt frissítem fel, hanem nagy hatást fejtek ki az idegrendszerre is. Mind a keleti, mind a nyugati masszázsok stressz mentesítik, felfrissítik a szervezetet, segítik az energia áramlását. A jó masszőr megérzi, hogy a vendég lelkének mire van szüksége. Ehhez nekem az intuíció, az emberek elfogadása és szeretete ad segítséget.
Tekintettel arra, hogy a masszázsaim a te fejlődésedet célozzák, én is folyamatosan képzem magam és bővítem az eszköztáramat, annak érdekében, hogy maradéktalanul elégedett lehess és hatékony segítséget kaphassál.
Ha a túlterhelt életviteled mellett nem érzed jól magad a bőrödben, akkor egy olyan masszázsterápiát ajánlok neked, ahol az energiapályáidat harmonizálva, a relaxáció magasabb fokára léphetsz.

Petra