Szalóczy Eszter

Thai masszőr

Rólam:

Üdvözöllek kedves Látogató!

A nevem Szalóczy Eszter. Személyre szabott keleti masszázsokkal foglalkozom.

Természetgyógyászként diplomáztam, s főiskolai éveim alatt számos nagyszerű természetes gyógymóddal ismerkedhettem meg, mégis a holisztikus szemléleten alapuló masszázstechnikák azok, melyek leginkább belopták magukat a szívembe.

A főiskolán tanult masszázsok (svéd-, tradicionális thai masszázs, reflexológia, akupresszúra, Life Balance masszázs) gyakorlása során szerzett pozitív tapasztalatok arra ösztönöztek, hogy iskolán kívül is tovább képezzem magam ezen a területen. Így továbblépésként elvégeztem egy thai masszázs mesterkurzust, ahol a különböző mozgásszervi problémák célzott kezelését sajátíthattam el.

Minél többet tanulok, annál jobban lenyűgöz mennyi lehetőség rejlik a masszázsok alkalmazásában. Mivel holisztikus gyógymódról van szó, a kezelések nem csupán a fizikai testre fejtik ki jótékony hatásukat; a test-szellem-lélek harmóniáját is elősegítik aktivizálva a test öngyógyító tevékenységét.

Akár egy kis feltöltődésre, relaxálásra vágysz, akár egy probléma megoldásához keresel támogató segítséget; szívvel-lélekkel azon leszek, hogy minél közelebb kerülj valódi célodhoz: kiegyensúlyozott önmagadhoz.

Várok szeretettel minden kedves érdeklődőt a BM Stúdióban!

Eszter