Szombati Zsolt Szilvio

Speciális manuális kezelés, Nyirokmasszázs, Safe Laser kezelés, Egység Áldás adó

Rólam:

Ma már tudom, nincsenek véletlenek, de 2010-ben, amikor először találkoztam egy tv-műsorban a craniosacralis terápiával, akkor még azt hittem, ez a véletlen műve volt. Olyan hatással volt rám a műsor, hogy amikor vége lett, a pályaválasztás óta először éreztem igazán, hogy mi is szeretnék lenni, ha majd egyszer nagy leszek…

Így kezdődött, azóta kezeltem már kezelőágyon, földön, medencében, tengerben, óceánban; embert, kutyát, macskát, delfint és a delfinek segítségével is…

Jelenleg az Upledger Institute Hungary harmadik szintet végzett hallgatójaként alkalmazom a tanult technikákat, 2012 nyarán lehetőségem nyílt részt venni egy delfinek segítségével végzett intenzív terápiás programban (Dolphin Assisted Therapy Program) mint segédterapeuta, 2015-ben pedig a törökországi Marmarisban lévő delfinközpontban a delfinterápiás csapat munkáját támogattam.

A craniosacralis terápia a 70-es években, Dr. John Upledger amerikai oszteopata által kidolgozott, anatómiai és neurológiai alapokon nyugvó, nagyon gyengéd, ennek ellenére mélyreható természetes gyógymód, ami segíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, rendkívül széles felhasználási területtel: hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, az immunrendszerre, a kötőszövetekre, a hormonális folyamatokra és az egyes szervekre is.

Amivel még fordulhatsz hozzám: nyirokmasszázs, Safe Laser kezelés, Egység Áldás.

Amennyiben úgy érzed dolgunk van egymással, szeretettel várlak, minden erőmmel, tudásommal és képességemmel azon leszek, hogy segíthessek.

termeszetesaramlas.hu
info@termeszetesaramlas.hu
+36202130830