Várady Gyöngyi

Gerincjóga oktató

Rólam:

A jóga számomra a megnyugvás, az „én idő” legmélyebb formája. Az erő, amit a jóga által nyerek, mindig olyanná formálódik, amilyenre éppen szükségem van. Az óráimon szeretek az intuícióimra hagyatkozni, megérezni a csoport lelkiállapotát, és hagyom, hogy az vezessen.

2009-ben kezdtem érdeklődni a jóga iránt. Sokáig csak stúdióban, vezetett órákon vettem részt, de pár évvel később már nem csak gyakorolni vágytam, hanem átadni másoknak is azt az erőt és békét, amit a rendszeres jógázás ad.

2016-ban végeztem el az első jógaoktatói tanfolyamomat (Hatha jóga – Mandala Stúdiók), ami annyira az elevenembe talált, hogy folytattam a tanulást.

Így ismertem meg  később a Gerincjóga rendszerét, ami szilárd alapokra helyezte az addigi tudásomat is, és lehetőséget nyújtott a további tanulmányokhoz is.

Megtapasztaltam, hogy a  Gerincjóga biztonságosan és hatékonyan vezeti be a mozgásszegény életmódba a rendszeres gyakorlást és a mozgás utáni vágyat.

A ma embere számára, amikor leginkább fizikai szinten éljük a mindennapjainkat, a Gerincjóga egyenes út lehet a jóga spirituális világába.

Tanulmányaim:

2017 – Hatha Jóga
2017 – Szülés utáni regeneráció jógával
2018 – Kezdő Gerincjóga®
2018 – Női jóga
2019 – Mobility továbbképzés
2019 – Fascia a mozgásban
2019 – Haladó Gerincjóga
2020 – Fitness Instruktor