Várai Hédi

Kozmetikus, Testszobrász

Rólam:

Kozmetikusként dolgozom Budapesten.

A professzionális arckezelések mellett megtanultam ezt az egyedülálló testkezelési technikát, ami első próba után szerelemmé vált számomra. Régi vágyam volt a Stúdióban is alkotni valamit és sokszor volt visszatérő gondolatként a fejemben, ami most meg is valósul.

Az Ötcsillagos Testszobrász Módszer a zsírpárnák és a narancsbőr elleni küzdelemben segít, műtéti beavatkozás nélkül. A ma piacon lévő fogyasztó technikák leghatékonyabb elemeit ötvözi komplexen, felgyorsítva ezzel az élettani feladatokat. Ezáltal a leghatékonyabban tünteti el a zsírpárnákat illetve szünteti meg a narancsbőrt.

Az alábbi munkafolyamatokat öleli fel, több lépésben:

1 . Nyirokmasszázs, amivel felgyorsítjuk a szervezet anyagcsere folyamatát, így csökken a nyirokpangás és fokozódik a salakanyagok kiürítése a májon és a vesén keresztül. Ezáltal a sejtek táplálék-és oxigén ellátása is javul.

2. Zsírolvasztó kezelések:

-kavitációval:
a kavitációs zsírbontás a zsírsejteket gyors mozgásra kényszeríti, ezáltal apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken, amelyek a zsírsejtek szétpukkanását idézik elő, lebontva ezzel a zsírcellákat.

rádiófrekvenciával:
a rádiófrekvenciás hullámok segítségével szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A hőhullámok hatására kiszabaduló zsírmennyiség a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által kiürül a szervezetből.

3. Vákuum kezelés:
a kezelés hatására felgyorsul a nyirokkeringés , ez javítja a bőr oxigén ellátását és anyagcseréjét, a szervezet zsírégetési folyamatát, megerősíti a kötőszöveteket. Segíti a narancsbőr megszűntetését, méregtelenít és salaktalanít.

4. Zsír-cellulit masszázs:
kézi törő masszázs, mely során a bőr alatti kötőszövetekben lévő zsírsejtek, amikben a salakanyagok is lerakódnak, erőteljes morzsoló jellegű masszírozással összeroppannak.

5. A testtekercselés nemcsak lokálisan, hanem az egész szervezetre fejti ki hatását.
Segítségével salaktalanítás, méregtelenítés, körméret csökkenés,bőr és szövetfeszesítés történik. A tekercselés az átdolgozott területen történik.

A kezelés területei: has, fenék, comb, kar.
Egy terület kezelése: 60-75 perc
Teljes test kezelése: Körülbelül 120 perc

Szarkalábak? Homlok ráncok? Száj körüli ráncok?

Botox hatás természetesen, költségkímélően, hatékonyan. Lássuk hogyan!

Az aranyszálás ránctalanítással gyakorlatilag bármilyen ránc feltölthető-kezelhető természetes módon, káros anyagok nélkül. Gyere és próbáld ki!
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • +36309217804
  • vhedi19@gmail.com

Várom a jelentkezésed!

Hédi