Zachár Mónika

Talpreflexológus, Access Bars kezelő

Rólam:

Zachár Mónika vagyok.

Régóta vonz a masszázs világa. Már akkor döntéshelyzetben voltam, mikor a sportoktatói képzésre jelentkeztem. Massszőr vagy sportoktató? Akkori élethelyzetemnek megfelelően a sport mellett döntöttem. Jó döntés volt, hisz azóta is életem szerves része a sport. Azért, hogy fejlesszem tudásomat és másoknak is át tudjam adni a sport iránti szeretetemet elvégeztem a Fitness Akadémia Testépítő-sportoktató OKJ képzését. Szeretném megmutatni, hogy negyvenen túl is fantasztikus formába hozható a testünk.
Azt, hogy a sport a test edzettségén túl sokkal többre tanít, úgy, mint fegyelem, kitartás, küzdés, komfortzóna elhagyás, önbizalom, szenvedély. Hiszek a szenvedélyben, a test-szellem-lélek egységében. Edzeni kell mindegyiket. Nem butaság a mondás, hogy ép testben, ép lélek.

Hisz, ha a lélek őrlődik, akkor hiába a sport, az meg fog mutatkozni testi tünetekben, amik a végén betegséghez vezetnek.
Talán ezen nézőpontom, meggyőződésem révén lépett be az életembe a Access és a testkezelései, Bars, Facelift. És ezzel együtt újra fellángolt a vágy a masszőrképzés iránt. Elvégeztem a Nemzetközi Masszázs Akadémián a svédmasszőr képzést, majd folytattam tanulmányaimat az Alapszintű talpreflexológiai képzésen, amely újabb távlatokat nyitott meg előttem.
A talpreflexológia a talp reflexzónáinak masszírozásával stimulálja az adott szervet, beindítva a test öngyógyító folyamatait, hogy szerveink optimálisan, a legmegfelelőbb módon működjenek.
Testünk egy csodálatos szerkezet, egyszerű és nagyon okos. Jelez nekünk idejében, csak hajlamosak vagyunk a jelzéseire nem odafigyelni, csak akkor, amikor már kialakult a betegség, megtörtént a baj. Mi lenne, ha ezt nem várnánk meg, és a betegségek megjelenése előtt odafigyelnénk a testünk, lelkünk egységere, egészségére?

Hálás vagyok a Sorsnak, hogy elindultam az úton, hogy ismerem az Access Bars, Facelift testkezelést, a frissítő talpmasszázst (reflexzóna kezelést) és az üdítő svédmasszázst.
Örülök, hogy megmutathatom másoknak, hogy átadhatom azt az energiát, ami engem mozgat.
Ha szeretnél elkezdeni sportolni és ehhez szakmai segítségre van szükséged; ha kényeztetésre, feltöltődésre vágysz, ha a szervezeted működését szeretnéd optimalizálni, turbósítani, ha szeretnéd, hogy ráncaid kisimuljanak és lerakva pár terhet nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban haladjon tovább a napod, akkor keress!

Az egészségünk a kezünkben van, de tenni kell érte. Készen állsz, hogy tegyél érte?

Amennyiben a sport vagy a testkezelések bármelyike, a svéd- vagy talpmasszázs felkeltette érdeklődésedet és szeretnél tenni az egészségedért, keress bátran.