Zörgő Sára

Fülakupunktúrás addiktológus, Bach-virág terapeuta, természetgyógyász, Life Coach

Rólam:

Life Coach, NLP szakember, Fülakupunktúrás addiktológus, Bach-virág terapeuta, természetgyógyász

2015.-óta foglalkozom stressz kezeléssel.

Fő tevékenységi területeim:
• pánikbetegség,
• depresszió, a gyes neurózis
• kiégés (burnout), kimerülés
• általános stressz kezelése,
• önismeret elsajátítása,
• belső erőforrásaink felfedezése különböző életvezetési technikák segítségével, tanácsadással.

Tanulmányaimat a Bach-virágterápiával és a fül akupunktúrával kezdtem. Majd Coachingot és Neurolingvisztikus programozást (NLP) tanultam, hogy minél szélesebb spektrumon segítsem a hozzám érkező személyek mentális és fizikai gyógyulását.

Hiszem, hogy mindenki egyedi, értékes és tehetséges valamiben, amit senki más nem teljesíthet be ebben az életben. Megismerve belső erőforrásainkat, hiedelmeink és félelmeink oldásával, vágyaink megfogalmazásával célokat tűzhetünk ki, amit erőforrásainkat használva meg is valósíthatunk.
A WHO meghatározása szerint, lelkileg egészséges az az ember, aki tudatában van saját képességeivel, megbirkózik az élet stresszhelyzeteivel, produktívan és termékenyen dolgozik és aktív részese közössége életének.

Ez a mai rohanó, gazdasági és természeti és egészségügyi válságokkal teli, időhiányos világunkban nehezen megvalósítható. A fel nem dolgozott trauma, az állandó feszült állapot, a folyamatos stressz, súlyosan károsítja egészségüket, életminőségünket is rombolja.
A Coaching, az NLP, a Bach-virágterápia,a fül akupunktúrás stresszoldás külön-külön, de egymást kiegészítve is megoldást nyújthat lelki egyensúlyunk megtalálásában és megőrzésében.

 

Élet Kis Virága Alapítvány

2010 óta foglalkozom lelki segítéssel. A koraszülött egyesületnél „szülők a szülőkért” önkéntes segítő voltam 5 évig. Saját érintettségemből kezdtem el a segítő tevékenységet. Majd 2017-ben,létrehoztam az Élet Kis Virága alapítványt, hogy az évek alatt tanult és nekem is sokat segítő terápiákat, tanfolyamokat,  biztosítsam azoknak a szülőknek, akik súlyos, halmozottan sérült gyermeket nevelnek.

Az otthonápolás egy életre szól, tele fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. Ezért számukra e terápiák,  ingyenesen igénybe vehetőek, az alapítvány támogatásával, hogy hosszú távon segítsük mentális és fizikai egészségüket. Legújabb programjainkért és az igénybe vehető szolgáltatásokért facebook oldalunkon   és weblapunkon tájékozódhat.