Vigyél az otthonodba a BM közösség mágikus gyertyájából!

Natival, a gyertya festő művésszel, egy éve ismerkedtünk meg személyesen, amikor mi is Szívfény oktatókká váltunk. Már előtte is használtuk a mágikus gyertyáit, innen jött felé a bizalom.
Az oktatói körünkben számtalan történt látott már napvilágot, amiben Nati behangolt gyertyái segítettek különböző életfolyamatokban. Ha érdekelnek titeket a gyertyái, akkor látogassatok el a facebook oldalára (Mágikus gyertyák)!

Már tavaly óta ért bennem a gondolat, hogy legyen a stúdiónknak egy saját mágikus gyertyája. Érzéseket, gondolatokat fogalmaztam meg Natinak, és ez alapján született meg benne a Body & Mind Közösségünk mágikus gyertyája.

A bennem lévő érzések a következők voltak:
– A Duna partján, a Duna kanyarban vagyunk: Duna vonala rá lett festve, a folyó víz az érzelmek tisztulását jelképezi. A vizet körülvevő zöld növények árasztják Földanya szeretetét – a környezettudatosságot ébreszti az életünkben.
– A Nap körüli szivárvány színű emberkék jelképeznek titeket, akik második otthonként szerettek járni a házba. A Nap mindenkit megvilágít, mindenkit ragyogóvá és egyedivé varázsol, és egyben megtestesíti a közösség erejét. A kör jelképezi, hogy nem vagy egyedül, mindig van, akire számíthatunk. A kört pedig egy gyógyító végtelen nyolcas szimbólum erősíti, ami által nagyobb energiákat tudunk befogadni az Égi világból. Megemeli mindennek a rezgését.
– A bennem lévő legerősebb érzés az volt, aki csak belép a házba, kezdjen megnyílni Önmagára, induljon el a lelki fejlődés, tudatosság útján. Erre számtalan visszaigazolást kapok tőletek a mindennapokban. Működik!

Használat:
Égesd az otthonodban a Body & Mind stúdió mágikus gyertyáját, vagy ajándékozz az ismerőseidnek, hogy őket is elvezessen egy olyan helyre, egy olyan közösségbe, ami a lelki fejlődésüknek a legmegfelelőbb! Miközben ég, hozd fel magadban azokat érzéseket, amikre vágysz, úgy vizualizáld őket, hogy már megkaptad, érezd át a szíveden keresztül, így indulnak be a teremtéseid.

Keress bizalommal, ha szeretnél egy saját gyertyát! A további vágyaidat (párkapcsolat, egészség, álmok) is lekötöm a gyertyádba, rád hangolom.

Szívfényes Öleléssel, Anikó
+36305224151
Ára: 5500 Ft

 


Olvass tovább!