Velünk tartasz? -Legyünk együtt HEDONISTÁK 2021-ben!

Megszületett az első Body & Mind Stúdiós ajándéktárgy! Első ránézésre olyan, mint egy sima bögre, amiből isszuk a teát, kávét, kakaót. De, ha jobban szemügyre veszed, észrevehetsz a szívedben egy kis melegséget. Ezt a szabad szemmel nem látható plusz töltetet mi, a stúdió dolgozói adtuk hozzá.

A rajta lévő feliratok a közösségi terünkben, a konyhánkban születtek meg, ahol nagyon sokat beszélgetünk, jól érezzük magunkat és pihenünk munka közben. Azon kaptuk magunkat, hogy a világban történtek ellenére a mi alapállapotunk a jókedv, az egészég, a kiegyensúlyozottság, a jólét és kapcsolódás egymással.

Ezen felbuzdulva feladatunknak érezzük, hogy átadjuk ezt az életérzést a környezetünknek. Készítettünk egy bögrét, ami mindig ezekre a pozitív érzésekre emlékeztet. Legyen ott veled a mindennapokban! Váljon rutinná a 2021-es évben, hogy megengedd magadnak a boldogságot, a kényeztetést, a kiteljesedést!
Táncolj, sportolj, jógázz, kirándulj, étkezz egészségesen, szeress, szeretkezz, relaxálj, meditálj, járj masszázsra! Legyünk együtt HEDONISTÁK!

A bögrét itt náluk a stúdióban vásárolhatod meg, minimum ára 2000 Ft. A megvásárolt bögrék árával egy rászoruló családot szeretnénk támogatni.

Üdvözlettel,
a Body & Mind Stúdió hedonista csapata


Olvass tovább!