2024-02-24. – Sámándobolás Kristállyal V. – „Minden a rokonom.”

Szól a sámándob, mintha a szíved lüktetésének hangja hallatszódna kintről. Mellkasodban érzed, repít magával, lassan mély meditatív állapotba kerülsz. Önmagad felé indulsz erőállatod kíséretében. Tanulsz valamit. Valami fontosat saját magadról, Te tapasztalod, Te ismered meg. Egy olyan világ tárul eléd, ami mindig is létezett, csak nem vettél róla tudomást, ez az a világ, ami a dolgok mögött létezik. Ha szeretnéd, ezen változtathatsz, hidat építhetünk a természethez, önmagadhoz, hiszen Te is része vagy a csodának.

A programot vezeti: Hargitai Krisztina (Kristály) – léleksegítő, életvezetési tanácsadó coach
További információ: 06 30 456-5242
Helyszín: Body & Mind Stúdió Cím: Vác, Ady Endre sétány 8.
Időpont: 2024-02-24
Kezdés: 17:00 | Kapu nyitás: 16:30
A program díja: 8000 Ft

Itt az ideje elengedni azt, ami már nem szolgál téged, csak energiát von el terveid, álmaid megvalósításától. Teljesség igénye nélkül, például: elnyomott gondolatokat, érzéséket, feszültséget, bűntudatod, önmagadnak tett hazugságot, és minden mást.

Hiszem, hogy mindennek, ami él, lelke van, spirituális lényeggel bír. Saját energetikája alapján meghatározott céllal létezik, egy komplex, természet alkotta rendszerben. Erőállataink szellemisége a legnagyszerűbb példa, hogy az anyag mögött is létezik valami.
A programhoz bármikor lehet kapcsolódni.
Tanításom az erőállatokkal kapcsolatos szellemi munkáról, valamint a természeterőiről szól. Ha csatlakozol, az erőállatoddal indulhatsz tovább, természetesen csak akkor, ha szeretnéd.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vagy kérdésed van, keress bátran.

Ha van csörgőd, dobod, hozd el!
Szeretettel várunk a kapuban!


A programra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni, illetve lemondani a jelentkezésedet:

Jelentkezés / LemondásOlvass tovább!