Szeretetmasszázs

Egy energetikai kezelés, a szeretetmasszázsnál a tiszta szeretet energiájával dolgozunk. Ezzel a nagyon magas rezgésű energiával töltjük fel a bőrén keresztül a kezelt személyt, nagyon finom simító érintésekkel.
Egy szeretetmasszázs az érzelmi testen történik. Ez az energiamunka elérheti a tudatalatti rendezését, a test-lélek-szellem összhangjának, egyensúlyának megteremtését. A masszázs során az egész testben, a finom és gyengéd ujjbeggyel, tenyérrel és alkarral történő érintések által, különleges rezgést váltunk ki, ami a fejtetőtől a lábujjakig tart.
Minden kezelés egy kisebb csoda, minden kezelés egyedi és különleges. Pont az történik, amire a kliens készen áll, annyi, és olyan minőségű energia érkezik hozzá, amit be tud fogadni. Már egy alkalom is hatásos, de néhány kezelés után az a tapasztalat, hogy az elfojtott lelki problémák, a stressz és a félelmek okozta energia blokkok megszűnnek, egyre nyitottabb, bátrabb és szeretetteljesebb lesz a hétköznapokban.
A kezelés hatására már néhány pillanat alatt a kezelt személy mély ellazulást él át, sok érzelem a felszínre törhet, így készen áll majd az elengedésre. A bizalom, elfogadás és feltétel nélküli szeretet állapotában gyógyul, töltődik, ezzel fokozva a felfrissülés és a relaxált állapot megtalálását.

A szeretetmasszázs időtartama kb. 45-60 perc.

Szeretettel várlak!
Szak Petra
Telefon:+36204653038.