ÖNismeret – ÖNgyógyítás, Sándor Anikó

Azt sokan tudjátok, hogy a Szívfény technikák elkötelezett képviselője vagyok: Szervezek szinte havi rendszerességgel ÖNISMERETI tanfolyamokat a Stúdióba, ajánlom az egyéni kezeléseket, és sok éve szinte havi rendszerességgel képzem magam a témában.

Szívfény maga a technika neve. Azért nem egy jól csengő angol kifejezés, mert ez a technika egy Magyar hölgy (erre kifejezetten büszke vagyok) nevéhez fűződik. Bartha Erika a technika megalkotója. Erika különleges képességekkel született, és ezt a tudást sajátítjuk el tőle, amikor hiányzom az órákról, akkor 99%, hogy hozzá utazom Szegedre új ismereteket szerezni.

Két vonalon is tanulok Erikától.

  • Az egyik ág, az önismereti vonal.

Itt dolgoztam meg minden gyermekkoromból, szüleimtől, előző életeimből, kapcsolataimból, munkahelyeimről hozott „sérelmeimet“, amik frusztrációkat, önbizalomhiányt, bátortalanságot, haragot, dühöt, féltékenységet, rossz szokásokat, blokkokat, szorongásokat okoztak bennem, tudatos vagy tudatalatti szinten. Amik miatt nem tudtam kiteljesedni az életemben. Az lenni, akit a szívem mélyén önmagamnak éreztem.

  • A másik vonal a test öngyógyító folyamatainak beindítása.

Itt technikákat tanulok folyamatosan arról, hogy egy egyéni kezelés alatt:
– hogyan lehet a sejtekkel „kommunikálni“ és visszaállítani az egyensúlyt, mi az az állapot ami ezt elősegíti, támogatja.
– hogy a test különböző részeibe (izmok, ízületeket, szervek…) milyen negatív érzelmet tárolunk, és ez milyen testi folyamathoz, betegséghez vezethet, ha nem vagyunk tudatosak rá.
– hogyan lehet különböző rezgésekkel harmonizálni a testet (speciális zenék, ásványok, mágnes és hangterápiás eszközök: hangvilla, kristály hangtál, gong…).
– hogyan hatnak az emberi kapcsolatok, a lélekben átvállalt sorsfeladatok, a negatív viselkedési programok a testünkre és életünkre.
– hogyan lehet „kitisztítani“ a stresszt a testből, hogy később ne egy betegség formájában nyilvánuljon meg, mert pl. energetikailag lemerített egy szervet.

Én megmondom őszintén, még nem érzem magaménak, hogy tanfolyamokat tartsak belőle (pedig a képesítésem megvan hozzá), egyelőre az egyéni kezelésekben tudok kiteljesedni.
Hogy miért? Talán azért, mert még én sem dolgoztam meg magamban minden önbizalomhiányból fakadó nehézségemet. Lehet ezen csodálkoztok, mert hosszú ideje már önbizalommal és sok-sok szeretettel a szívemben állok ki elétek órákat tartani, de ez is az önismereti utam egyik legnagyobb fejlődése. Rengeteg bátortalanságot, dühöt, önbizalomhiányt, önbántást, szorongást, szeretet sérülést, megfelelési kényszert hozok a gyermekkoromból. Mára azt mondom, hála az égnek, különben most nem az lennék, aki vagyok, nem léptem volna erre segítői útra. Nem lenne Tomi a férjem, Mala a kutyám, a barátaim a barátaim, a vendégeim a vendégeim, a kollégáim a kollégáim… nem ismertem volna meg a tanítóimat… az egész életemet-személyiségemet köszönhetem ennek az elsőre nehéz útnak, amit mára semmi pénzért nem cserélnék el.
Szóval a fitnesz és jóga órák mellett már teljes vállszélességgel várlak titeket egyéni kezelésre. (Ha pedig csoportban fejlődnétek ti is, akkor én minden tanfolyamon ott vagyok, amit a stúdióba szervezek. Tartsatok velem! Verust már sokan ismeritek az órákról, én is nála kezdtem el sok-sok évvel ezelőtt tanulni, mára már együtt járunk Szegedre Erikához fejlődni.)

Hogyan is működik egy ilyen alkalom?
Kb 2 óra egy ilyen kezelés.

  • Az első felében beszélgetünk.

Feltárjuk, hogy az elakadások, amik jelen vannak az életedben, azokat honnan hozod?
Mi a probléma gyökere, ami most valamilyen „tünetként“ jelentkezik, vagy éppen egy életterületedet blokkolja.

Mik lehetnek ezek a tünetek?
– szorongsz, rosszul alszol, cukorbeteg lettél, magas a vérnyomásod, hormonális, szervi problémáid lettek, pánikrohamaid vannak, bőrbetegség, gyermekeknél tanulási nehézségek, figyelemzavar… minden, ami a testedben folyamatként, betegségként jelentkezhet.
– Vagy éppen nem mersz beleállni egy új munkahelybe, nem tudsz kiállni magadért, elnyomó párkapcsolatban élsz, meddőséggel küzdesz, nem érkezik meg a párkapcsolat az életedbe, vagy éppen mindig ugyanarra a zátonyra futsz. Nem boldogulsz a családi kapcsolatokban: gyermek-szülő viszony, szülő-anyós, generációs problémák…
Szóval az alap kérdésre visszatérve, először feltárunk, majd megdolgozzuk, begyógyítjuk az ott feltárt sebeket, és átfordítjuk őket pozitívba. Hogy már nem a régi sérült mintát futtasd magadban, mint egy rossz lemezt, hanem kapsz egy új pozitív programot. Jaj, ez a legcsodásabb része.

Tudtátok? Az agy mindent valóságként él meg, amit elültetsz benne, és pozitív érzelmet kapcsolsz hozzá. Mit is jelent ez? Hogy mindegy a múlt, mindegy a gyerekkori sérelem, bántás, abuzálás, ha felülírjuk egy új programmal. Utána már nem ránt be, nem blokkol és ki tud teljesedni az az életterületed, ami előtte blokkolva volt. Elindulsz az utadon, a sorsutadon.

  • Majd a kezelés második fele a masszázságyon történik.

Ott egy nagyon kellemes testkezelést kapsz, ami alatt „kitisztítom“ a finomabb testrétegekből mindazt, ami blokkol téged. Ez egy finom érintéses módszer, amely hatására a test öngyógyító folyamati újraindulnak. Itt ne csak egy kis torokfájásra gondolj, végső stádiumos rákból is meggyógyult legutóbb egy oktatótársam. Talán, ha nem lennének ilyen példák a közvetlen környezetemben, akkor még én is a hitetlenek oldalán állnék. Alkalmazok hangterápiás eszközöket, amelyekkel magasabb rezgésre emelem a tested rezgés szintjét. Ez azért fontos, mert ezen a magas rezgésen, már nem tud ledönteni egy betegség, érzelmileg nem rántanak be a hétköznapok, és mivel magas a „rezgésed“ (a stressz szinted alacsony,) az immunrendszered 100%-on tud működni. Nem kell azon dolgoznia, hogy az egyensúly helyre álljon benned, hanem az öngyógyításra tudja hasznosítani minden energiáját.

És ne legyen kétséged afelől, hogy a testünk meg tudja gyógyítani magát! Hiszen ha elvágod az ujjadat, akkor sincs kétséged, hogy a seb beforr. A testünk csodálatos, és sokkal intelligensebb, mint ahogyan mi azt sokszor feltételezzük, vagy ahogyan az iskolában tanultuk.

Én nem csak hiszem, hanem a saját tapasztalataim is támogatnak abban, hogy nem kell mindennel orvoshoz rohanni, hogy a doktor kivágja-kicserélje, vagy gyógyszert írjon fel rá. Én azt gondolom, hogy akkor jó, ha az orvosi vonal és az önmunka/energetikai vonal (amit én is képviselek az egész stúdióval) az kéz a kézben jár. Mint ahogyan a testedet sem választod szét a lelkedtől.

UI.: Mala kutya is szívesen jelen van a kezeléseken 😉

Puszi, Sándor Anikó, a Body & Mind Stúdió megalkotója
Telefonszám: +36305224151


Olvass tovább!