Bábel Andrea

Szabadmozgás tanító és SzínTér Család- és Rendszerfelállító

Rólam:

Amivel foglalkozom:
Egyéni terápia:

  • SzínTér Családállítás
  • Önismereti szabadmozgás
  • ThetaHealing
  • Életmód tanácsadás

Csoportos foglalkozás:

  • Családállítás- és Rendszerállítás
  • Önismereti szabadmozgás

Már gyermekkoromban figyeltem a világot és elgondolkodtam rajta, hogy biztosan így kell élni, ahogy a körülöttem élő emberek, családtagok élnek?
Mivel akkor még csak a kérdést tettem fel magamnak és nem kaptam rá megnyugtató választ, én is beálltam a „sorba” egy időre, és úgy éltem, mint mások.

Látszólag. 

Aztán az élet viharai segítettek, hogy megtaláljam az irányt magamhoz. Felfedeztem, hogy igenis sokkal több az élet, mint amennyit megélünk belőle. Tanulmányaim során rájöttem, hogy jól gondolkodom, jól érzem a dolgokat. A hiba ott van, hogy nem vagyok magabiztos. Nem bízok magamban. Hosszú volt az út, hogy eljutottam odáig, hogy érzem és tudom, hogy mi a helyes. Természetesen azt is tudom, hogy ennek az útnak nincs vége. Még a halálommal sem.
Ma már úgy élek, ahogy én szeretnék és igyekszem továbbadni, megmutatni másoknak, hogy ők is megtehetik ezt.
Sok programunk, beidegződésünk van, ami fogva tart bennünket és megakadályoz a szabad életben. Mint minden, ezek a programok is energiák, tehát változtathatóak, átírhatóak.

A csoportos és az egyéni kapcsolódásaim során is az a célom, hogy az energia újra áramlásban legyen. A megrekedt energiát, – ami feszültséget okoz bennünk -, újra elindítsuk az útján. Ez történhet oldással, megértéssel, elengedéssel, változtatással.
Várlak szeretettel és értő figyelemmel!
Andi