Gazdácska Judit

Jógaoktató

Rólam:

Az életem későbbi szakaszában kezdtem el mélyebben megismerkedni a jógával, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Több éves rendszeres gyakorlásom után, a 200 órás tanárképzésemet az Absolute Yoga Academy-n, a thaiföldi Koh Samui szigeten végeztem 2013-ban.

Ahogy a jóga iránti szenvedélyem elmélyült, szerettem volna fejleszteni a szülés előtti és utáni nők és gyermekek tanítási készségeit.
Ez motivált , hogy elvégezzek egy kismama jòga / és szülés utáni jógatanári képzést a Yoga Therapy Ireland-nál, valamint egy gyerek jóga / Kids & Family Yoga tanári tanfolyamot a (Rainbow Yoga Training ) Szivárvány jóga társulatnál.

Azt is gondolom, hogy egyre több embernek van szüksége a jógára nem csak a testmozgás miatt, hanem a mindennapi stressz levezetésére is. Vagy akár, csak megtanulni lelassulni ebben a rohanó világban. Ez motivált arra, hogy elmenjek egy 50 órás Yin jóga tanárképzésre Sarah Lo-val.

Rendszeresen járok továbbképzésekre, workshopokra, hogy elmélyítsem tudásomat és jobban tudjam tanítani az embereket. Ennek részeként 2017-ben Karen Kirknessnél elvégeztem a 30 órás Anatómia jóga tanfolyamot.

Utazásaim során fedeztem fel a hangok erőteljes gyógyító hatását a testre és az elmére. Ez vezetett ahhoz, hogy 2018-ban elvégezzem a Nadabrahma Health Academy 1-3 szintű Hangterápia (Sound Healing) kurzusát. Csoportos és egyéni kezeléseket is tartok.

Majd 2019-ben elvégeztem a 300 órás jógatanári képzésemet Bryce and Yoga Beyond-nál Koh Samui-ban, Thaiföldön.

Szeretek a jógát tanítani, és gyakorolni , amilyen gyakran csak tudom. Gyorsan megtanultam, hogy nagyon pozitív módon gyógyítja az elmét, a testet és a szellemet. Most hálás vagyok, hogy ugyanazt az örömet szerezhetem tanítványaimnak, amit tanárként tapasztalok.

Várlak sok szeretettel az óraimon
Judit